Arkadaşlar yeni pc dizdim. SSD alıcaktım şuan 480gb var ama yetmiyor, filmler ve oyunlar için HDD almak istiyorum 2TB ile 3TB arasında pek çok fiyat farkı yok gibi. Bana ucuz ama kaliteli üzmeyecek bir hdd önerir misiniz?
Segetate öneririmArkadaşlar yeni PC dizdim. SSD alıcaktım şuan 480gb var ama yetmiyor, filmler ve oyunlar için HDD almak istiyorum 2TB ile 3TB arasında pek çok fiyat farkı yok gibi. Bana ucuz ama kaliteli üzmeyecek bir HDD önerir misiniz?
Valla daha mı sessiz çalışıyor bir bilgim yok ama gülünmesine çok takılacak bir şey yok, bir emoji o sadece, gerçekte size bir etkisi olmamalı.@crazyreign hocam yanlış bir şey mi söyledim? Biri gülünce bir tuhaf oluyorum.
Technopat'ta hep WD Blue'lar biraz daha sessiz derlerdi.Valla daha mı sessiz çalışıyor bir bilgim yok ama gülünmesine çok takılacak bir şey yok, bir emoji o sadece, gerçekte size bir etkisi olmamalı.
Ben mi attım gülücüğü? Beğen tuşunun üstünde gülücük vardı bende ama üstüne dokununca yok oldu. Ben attıysam yanlışlıkla olmuştur.Valla daha mı sessiz çalışıyor bir bilgim yok ama gülünmesine çok takılacak bir şey yok, bir emoji o sadece, gerçekte size bir etkisi olmamalı.
Çok gülen uzun yaşar derler hocam. Gülücük kavgası yapmayalım şimdi. Gülün geçin.Ben mi attım gülücüğü? Beğen tuşunun üstünde gülücük vardı bende ama üstüne dokununca yok oldu. Ben attıysam yanlışlıkla olmuştur.
Ben atmışım gülücüğü ya. Bilgide yanlışlık yok, kusura bakmayın.Çok gülen uzun yaşar derler hocam. Gülücük kavgası yapmayalım şimdi. Gülün geçin.