- Reaksiyon skoru
- 647
Milletin koyundan farkı yok önüne ne koysa yiyor ucuz olsun yeterŞu yorumlara da bitiyorum ya, paketlemesi güzel satıcıya teşekkürler güvenilir.Bittim alın aldırın...Neyse sövmeyecem bugün
Milletin koyundan farkı yok önüne ne koysa yiyor ucuz olsun yeterŞu yorumlara da bitiyorum ya, paketlemesi güzel satıcıya teşekkürler güvenilir.Bittim alın aldırın...Neyse sövmeyecem bugün
içeriği margarin ve şeker olan laboratuvar çıkması ürünü yalayalım mı istersin?bu sitede Altınmarka'nın da kötülendiğini görmüş olduk
merak eden şu ürünlerindeki yorumlara bakabilir:
Şeker, bitkisel yağ(tam hidrozenize palm), peyniraltı suyu tozu(süt ürünü), yağsız süt tozu, emülgatör(ayçiçek lesitini)içeriği margarin ve şeker olan laboratuvar çıkması ürünü yalayalım mı istersin?
günlük olarak boğazıma indirdiğim şeyleri nerden biliyosun be? Ömrümde margarin yemedim. 2 senedir rafine şeker tüketmiyorum. herkes sen gibi morbid obez kel değilŞeker, bitkisel yağ(tam hidrozenize palm), peyniraltı suyu tozu(süt ürünü), yağsız süt tozu, emülgatör(ayçiçek lesitini)
Günlük olarak boğazına indirdiğin birçok şeyden daha temiz. Teknik olarak yediğin ekmek bile laboratuvar çıkması. Yalayıp yalamamak senin tercihin. Kimsenin tercihine laf etme yeter
ekmek yemiyorum xDŞeker, bitkisel yağ(tam hidrozenize palm), peyniraltı suyu tozu(süt ürünü), yağsız süt tozu, emülgatör(ayçiçek lesitini)
Günlük olarak boğazına indirdiğin birçok şeyden daha temiz. Teknik olarak yediğin ekmek bile laboratuvar çıkması. Yalayıp yalamamak senin tercihin. Kimsenin tercihine laf etme yeter
dostum nette takılmaktan zihnin toksikleşmiş. hadi ötede yaşıtlarınla takılgünlük olarak boğazıma indirdiğim şeyleri nerden biliyosun be? Ömrümde margarin yemedim. 2 senedir rafine şeker tüketmiyorum. herkes sen gibi morbid obez kel değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekmek yemiyorum xD
sen otur midene margarin doldur lame af boomerdostum nette takılmaktan zihnin toksikleşmiş. hadi ötede yaşıtlarınla takıl
sence olay marka mıbu sitede Altınmarka'nın da kötülendiğini görmüş olduk
merak eden şu ürünlerindeki yorumlara bakabilir:
beyaz aldım teşekkürler