🔥İndirim 2.5 kg bitter çikolata 253₺

kokolin ne kokain gibi bağımlılık yapar bu yemeyin.

Çikolata: Kakao, kakao yağı ve şeker içerir. Koyu ve yoğun bir kakao tadı vardır. Antioksidanlar ve bazı besin maddeleri içerir, ama çok kalorili olabilir.
Kokolin: Kakao yerine bitkisel yağlar ve süt tozu kullanır. Daha hafif ve tatlı olabilir. Genellikle daha fazla şeker ve yağ içerir, bu yüzden sağlık açısından çikolatadan daha az besleyici olabilir.

içeriği margarin ve şeker olan laboratuvar çıkması ürünü yalayalım mı istersin?
Şeker, bitkisel yağ(tam hidrozenize palm), peyniraltı suyu tozu(süt ürünü), yağsız süt tozu, emülgatör(ayçiçek lesitini)

Günlük olarak boğazına indirdiğin birçok şeyden daha temiz. Teknik olarak yediğin ekmek bile laboratuvar çıkması. Yalayıp yalamamak senin tercihin. Kimsenin tercihine laf etme yeter

Şeker, bitkisel yağ(tam hidrozenize palm), peyniraltı suyu tozu(süt ürünü), yağsız süt tozu, emülgatör(ayçiçek lesitini)

Günlük olarak boğazına indirdiğin birçok şeyden daha temiz. Teknik olarak yediğin ekmek bile laboratuvar çıkması. Yalayıp yalamamak senin tercihin. Kimsenin tercihine laf etme yeter
günlük olarak boğazıma indirdiğim şeyleri nerden biliyosun be? Ömrümde margarin yemedim. 2 senedir rafine şeker tüketmiyorum. herkes sen gibi morbid obez kel değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekmek yemiyorum xD

günlük olarak boğazıma indirdiğim şeyleri nerden biliyosun be? Ömrümde margarin yemedim. 2 senedir rafine şeker tüketmiyorum. herkes sen gibi morbid obez kel değil

ekmek yemiyorum xD
dostum nette takılmaktan zihnin toksikleşmiş. hadi ötede yaşıtlarınla takıl

1724583234866.png

2.5kg çikolatanın 250tl olması imkansız alt kalite ürün.

Pastalar için içine şeker kakao vb iyice karıştırıp pasta yaparsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,907
Üyeler
184,529
Son üye
aarslan6998
Geri