Çözüldü✓ 2 adet samsung 990 pro’ya bu anakart yeterli mi?

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
4200
Merhabalar,

Anakartım asus prime b650 m-k modeldir.
Samsung 990 pro 1tb ssd modelini aldım, şimdi 1 tane daha almak istiyorum aynı modelden sizce almalı mıyım? Anakart için bir sorun teşkil eder mi. Teşekkürler şimdiden dostlar.

gen 4 olduğu için bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum sadece aldığınız anakartta bir adet soğutucu var istersen msi m480 pro 1tb felan alıp daha sağlıklı kullanabilirsiniz ve bir soğutucu bloğuda alabilirsiniz işinizi görecektir ssdler ısınınca hız kısabilir

gen 4 olduğu için bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum sadece aldığınız anakartta bir adet soğutucu var istersen msi m480 pro 1tb felan alıp daha sağlıklı kullanabilirsiniz ve bir soğutucu bloğuda alabilirsiniz işinizi görecektir ssdler ısınınca hız kısabilir
Bakayım bi hocam teşekkürler

Alınabilir, kasanın hava akışı da iyiyse sorun teşkil etmeyecektir lakin iç yapısı kaliteli, DRAM'siz disk almak da seçenek. DRAM olmaması da sorun olmaz, 990 Pro'nun kalitesi kullanıma yeterli oluyordur zaten.

Alınabilir, kasanın hava akışı da iyiyse sorun teşkil etmeyecektir lakin iç yapısı kaliteli, DRAM'siz disk almak da seçenek. DRAM olmaması da sorun olmaz, 990 Pro'nun kalitesi kullanıma yeterli oluyordur zaten.

Kasam kyber k mesh içindeki hava akışı iyi serin çalışıyor sistem oyun depolamak için alıcam dram’siz de olsa yeterli olur sanırım dediğiniz gibi teşekkür ederim

Rica ederim. Yakın zamanda 2 TB Plus G3, 4.2k fiyata satılmıştı mesela, bu da ayrı bir konudur.

Rica ederim. Yakın zamanda 2 TB Plus G3, 4.2k fiyata satılmıştı mesela, bu da ayrı bir konudur.
O halde iç yapısı kaliteli 1 veya 2 tb ssd önerilerine açığım, sürücüsü iyi olan bi anda bozulup gitmeyenlerden olursa memnun olurum

Aynı modelin 2 TB versiyonu alınabilir görünüyor şu an için. Tekrardan 4k'ye yakın fiyata satılırsa, arada fazla fiyat olursa Plus G3 de alınabilir. Extreme modelinin potansiyeli daha yüksektir ancak Plus G3 de iyidir.

Aynı modelin 2 TB versiyonu alınabilir görünüyor şu an için. Tekrardan 4k'ye yakın fiyata satılırsa, arada fazla fiyat olursa Plus G3 de alınabilir. Extreme modelinin potansiyeli daha yüksektir ancak Plus G3 de iyidir.
Eyvallah hocam biraz daha araştırmaya devam edeyim sizin attığınız 2 modeli not aldım inceleyeceğim.

Son düzenleme:
Bunu tavsiye ederim hocam fazlasıyla yeterli olacaktır size.İyzico ve parolapara kampanyaları ile yaklaşık 3400 tl ye geliyor https://www.gaming.gen.tr/urun/5120...-6500mb-ps5-uyumlu-m-2-ssd-lnm790x002t-rnnng/
hocam o kioxia exceria pro 1tb aldım teşekkür ederim. 3 ay sonra ödemeli 4 bin'e geldi, erteleme yapmak işime geldi o sebeple aldım normalde 3.3K idi ertelemeyle 4.2K oldu ve eylül ekstremde ödeme yapacağım. Ürün bugün geldi ama iade de edebilirim daha iyisini bulabilirsem.

(iyzico ve parolapara daha önce kullanmıştım başka birini de bulamadım)

hocam o kioxia exceria pro 1tb aldım teşekkür ederim. 3 ay sonra ödemeli 4 bin'e geldi, erteleme yapmak işime geldi o sebeple aldım normalde 3.3K idi ertelemeyle 4.2K oldu ve eylül ekstremde ödeme yapacağım. Ürün bugün geldi ama iade de edebilirim daha iyisini bulabilirsem.

(iyzico ve parolapara daha önce kullanmıştım başka birini de bulamadım)
Hayırlı olsun hocam.Mantıklı yapmışsınız iyzicoyla parolapara için biri olmadığı için.Aldığınız ssd de çok iyi zaten ama 1tb yetmeyebilir belki.

Geri