Neler Yeni

2 ekran kartı ile nasıl mining yapmalıyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melikşah Tozan
Merhabalar , 1 hafta öncesinde rx 570 8gb ekran kartım ryzen 5 2600 islemcim ile eth mininge başladım getirisi hoşuma gitti ve 1 tane rx 6700 xt almayı düşünüyorum fakat anakartim colorful A320m-k pro v14 direkt olarak ikinci bir ekran kartı takamayacağım riser kullanabilir miyim bu anakart icin ya da 2 gpu takilabilen anakart mi almalıyım ? 13 ay sonra yurt dışına gidicem sistemimi satmam gerekicek dolayisiyla bu süre zarfında ne kazanırsam kâr mantigiyla ilerliyorum önerilerinizi bekliyorum sevgiler , saygilar .

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Merhabalar , 1 hafta öncesinde rx 570 8gb ekran kartım ryzen 5 2600 islemcim ile eth mininge başladım getirisi hoşuma gitti ve 1 tane rx 6700 xt almayı düşünüyorum fakat anakartim colorful A320m-k pro v14 direkt olarak ikinci bir ekran kartı takamayacağım riser kullanabilir miyim bu anakart icin ya da 2 gpu takilabilen anakart mi almalıyım ? 13 ay sonra yurt dışına gidicem sistemimi satmam gerekicek dolayisiyla bu süre zarfında ne kazanırsam kâr mantigiyla ilerliyorum önerilerinizi bekliyorum sevgiler , saygilar .
anakartınızın kaç ekran kartı desteklediğini bulamadım test etmekten başka bir şansınız yok bilen veya bulabilen bir arkadaş çıkar elbet
benim kullandığım anakart 6 adet ekran kartı destekliyor önce riser alıp test edin baktınız sistem kartı görmüyor anakartı değiştirirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melikşah Tozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartınızın kaç ekran kartı desteklediğini bulamadım test etmekten başka bir şansınız yok bilen veya bulabilen bir arkadaş çıkar elbet
benim kullandığım anakart 6 adet ekran kartı destekliyor önce riser alıp test edin baktınız sistem kartı görmüyor anakartıhocam riser alip deniyim ozaman
Sağolun hocam riser alıp deniyim o zaman ne kadar hashrate kaybi olur bilginiz var mı ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melikşah Tozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Riser önerileriniz var mı bir tane buldum bu işimi görür mu ? 30 40 lira az verip cok performans kaybi yaşamak istemiyorum .

Top Bottom