Neler Yeni

2.el bilgisayar sattım alıcı bozuk deyip iade etmek istiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege
Arkadaşlar merhaba bugün evde boş boş duran 2.el bir bilgisayar sattım, alıcı evime kadar gelip bütün testlerini yaptı sorun yok deyip aldı gitti.

2 saat geçtikten sonra kendisinin bilgisayarcı olduğunu ekran kartının arızalı olduğunu söyleyip iade etmek istiyor, etmezsem mahkemeye başvuracağını söylüyor.

Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu
dolandırıcı gibi geldi içinden parça çalmıştır veya başka bir olayı vardır test edip aldı ama ne hikmetse gittikten sonra bozuk olduğunu iddia ediyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim
Arkadaşlar merhaba bugün evde boş boş duran 2.el bir bilgisayar sattım alıcı evime kadar gelip testlerini yaptı en az 3 kere kapatıp yeniden başlattı bilgisayarı sorun yok deyip aldı gitti.

2 saat geçtikten sonra kendisinin bilgisayarcı olduğunu ekran kartının arızalı olduğunu söyleyip iade etmek istiyor etmezsem mahkemeye başvuracağını söylüyor.

Sizce ne yapmalıyım?
İstersen cumhurbaşkanına gitsin öyle bir dünya yok sizin evinizde test etti ve çalışıyordu olay kapanmıştır 👍 bilgisayarcıymis birde bak sen şuna senin çalışan parçanı alıp çalışmayan bir şey takmıştır hadi hiç bir şey yapmadı yine hakkı yok istediği yere dava etsin bir cacık çıkmaz üstüne de tazminat davası siz açarsiniz fazladan para alırsın

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Arif
Arkadaşlar merhaba bugün evde boş boş duran 2.el bir bilgisayar sattım, alıcı evime kadar gelip bütün testlerini yaptı sorun yok deyip aldı gitti.

2 saat geçtikten sonra kendisinin bilgisayarcı olduğunu ekran kartının arızalı olduğunu söyleyip iade etmek istiyor, etmezsem mahkemeye başvuracağını söylüyor.

Sizce ne yapmalıyım?
Dava açmasını bekle. Eğer adama bozuk mal satmadıydan ki test yaptığını ve gayet çalışır durumda olduğunu söylüyorsun, bu yüzden sen haklısın. İade kabul etme bence.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,662
İsim
Mehmet Aslan

Sizce ne yapmalıyım?
gerçekten bozuk mal satmadıysan ve test edip kendi rızasıyla satın aldıysa istediği kadar dava açsa da bir sorun olmaz. Eğer bozuk sattın yada söylemediysen ibre sana dönebilir ona göre.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
umut şahin

Sizce ne yapmalıyım?
alıcı bir dolap çeviriyor bence evinde tüm testleri yaptıktan sonra alıp götürüp 2 saat sonra bozuk bu iade al demesi olmaz bilgisayarcıymış sözde hemen de anlamış ne hikmetse ekran kartının arızalı olduğunu

oEnesQlf

80+ Silver

Sizce ne yapmalıyım?
İade alma istiyorsa başvursun mahkemeye senin düzgün çalışan ekran kartını çıkartıp bozuk ekran kartı takip seni dolandırmaya çalışıyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,637
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom