Zero 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 9 23 Mart 2020 #1 Merhabalar 1.5 ay sonra bir sistem toplamak istiyorum kendime, ama doların 6.60 Liraya dayandığı bir dönemde 0 bir sistem toplamak mantıklı olduğunu düşünmüyorum. 2. El toplamayı planlıyorum sizce mantıklı mı?
Merhabalar 1.5 ay sonra bir sistem toplamak istiyorum kendime, ama doların 6.60 Liraya dayandığı bir dönemde 0 bir sistem toplamak mantıklı olduğunu düşünmüyorum. 2. El toplamayı planlıyorum sizce mantıklı mı?
kaani 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 916 Reaksiyon skoru 538 23 Mart 2020 #2 2. el parçalarda sıkıntı olma olasılığı yüksek, dolar düşmeyecek gibi duruyor, 2.el deneyebilirsin uygun parça bulursan.
2. el parçalarda sıkıntı olma olasılığı yüksek, dolar düşmeyecek gibi duruyor, 2.el deneyebilirsin uygun parça bulursan.
V Vitriol 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 272 Reaksiyon skoru 111 23 Mart 2020 #3 Temiz ve yorulmamış parçalar ile sıfıra yakın performans alabilirsin. Gayet mantıklı ancak ssd gibi depolama birimlerini sıfır almanı öneririm
Temiz ve yorulmamış parçalar ile sıfıra yakın performans alabilirsin. Gayet mantıklı ancak ssd gibi depolama birimlerini sıfır almanı öneririm
Zero 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 9 23 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Vitriol yazmış: Temiz ve yorulmamış parçalar ile sıfıra yakın performans alabilirsin. Gayet mantıklı ancak ssd gibi depolama birimlerini sıfır almanı öneririm Devamı için tıklayın... Hangi siteleri önerirsin?
Vitriol yazmış: Temiz ve yorulmamış parçalar ile sıfıra yakın performans alabilirsin. Gayet mantıklı ancak ssd gibi depolama birimlerini sıfır almanı öneririm Devamı için tıklayın... Hangi siteleri önerirsin?
V Vitriol 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 272 Reaksiyon skoru 111 23 Mart 2020 #5 Zero yazmış: Hangi siteleri önerirsin? Devamı için tıklayın... ikinci el pazarları genel olarak bilindik sahibinden gibi yerlerdir, istemediğin kadar çeşit bulursun. e-ticaret sitelerinde zaman kaybetme
Zero yazmış: Hangi siteleri önerirsin? Devamı için tıklayın... ikinci el pazarları genel olarak bilindik sahibinden gibi yerlerdir, istemediğin kadar çeşit bulursun. e-ticaret sitelerinde zaman kaybetme
okul2002 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 10 23 Mart 2020 #6 Gtx 960 gtx 970 kovalanabilir Hatta rx 580 8 gb 700-800 bulabilirsin tabi 2. El riskini göz ardı etmen lazım
Gtx 960 gtx 970 kovalanabilir Hatta rx 580 8 gb 700-800 bulabilirsin tabi 2. El riskini göz ardı etmen lazım
Zero 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 9 23 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Vitriol yazmış: ikinci el pazarları genel olarak bilindik sahibinden gibi yerlerdir, istemediğin kadar çeşit bulursun. e-ticaret sitelerinde zaman kaybetme Devamı için tıklayın... Peki satıcıya alıcı ayrı şehirlerde ise o zaman nasıl alışveriş oluyor?
Vitriol yazmış: ikinci el pazarları genel olarak bilindik sahibinden gibi yerlerdir, istemediğin kadar çeşit bulursun. e-ticaret sitelerinde zaman kaybetme Devamı için tıklayın... Peki satıcıya alıcı ayrı şehirlerde ise o zaman nasıl alışveriş oluyor?
GamzeNur 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 58 Reaksiyon skoru 40 23 Mart 2020 #8 Zero yazmış: Peki satıcıya alıcı ayrı şehirlerde ise o zaman nasıl alışveriş oluyor? Devamı için tıklayın... GET ile veya ben senin ibana parayı yatırayım, sen kargoya gönder mantığı ile, GET güvenlidir.
Zero yazmış: Peki satıcıya alıcı ayrı şehirlerde ise o zaman nasıl alışveriş oluyor? Devamı için tıklayın... GET ile veya ben senin ibana parayı yatırayım, sen kargoya gönder mantığı ile, GET güvenlidir.