2. el bulduğum hp victus 15 alınır mı

bugra7768

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
oyun oynamak için laptop arıyordum bu ilanı gördüm grand rp, fivem, ets2, forza vs. oynuyorum rtx 4050 bana yeterli gelir diye düşünüyorum. victus 16 larda hall sensor sorunu var diye biliyorum da bu victus 15 de öyle bi kronik sorun görmedim. bildiğiniz kronik sorunları varsa yazın. sizce alınır mı? ( elden teslim alacağım)

hall sensor sorunu 16 serisinde kronik bizzat kullanicisiydim eskiden. Ama arastirma yaptigim donem 15 serisinin ozellikle 4000serisi gpu zamanlarinda ekran menteselerinin fazla oynak oldugunu biliyorum. Yani cihaz en kucuk sarsintida monitoru sallandiracak. Ayrica ilanin her yerine performans canavaari yazmasina bakmayin; ayrica arastirin. Bunu iki yillik victus kullanicisi olarak soyluyorum. Batarya ve performans sorunu baya vardi bu seri cihazlarda. 2023-24 uretimli hicbir victus tavsiye edilmez. Daha fazlasi icin sikayetvar en iyi bilgi kaynaginiz olacaktir.

hall sensor sorunu 16 serisinde kronik bizzat kullanicisiydim eskiden. Ama arastirma yaptigim donem 15 serisinin ozellikle 4000serisi gpu zamanlarinda ekran menteselerinin fazla oynak oldugunu biliyorum. Yani cihaz en kucuk sarsintida monitoru sallandiracak. Ayrica ilanin her yerine performans canavaari yazmasina bakmayin; ayrica arastirin. Bunu iki yillik victus kullanicisi olarak soyluyorum. Batarya ve performans sorunu baya vardi bu seri cihazlarda. 2023-24 uretimli hicbir victus tavsiye edilmez. Daha fazlasi icin sikayetvar en iyi bilgi kaynaginiz olacaktir.
rtx 4050 ye kabulum ben bana yeter oyunu da prizde oynayacağım hall sensor gibi bi kronik sorunu yoksa almayı da düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri