Meneskaradag
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyati1150 tlkablosuzu iyi diyorlar ben kullanmadım fakat kablosuz kullananlar memnun genel anlamda fiyatı nedir bu arada?
Fiyati1150 tlkablosuzu iyi diyorlar ben kullanmadım fakat kablosuz kullananlar memnun genel anlamda fiyatı nedir bu arada?
Micro usb ile sarj oluyor hocam. Sarjı rgb leri kapalı 15 saat kadar gidiyor.Peki kardeşim sarzi tahmini kac saat gidiyor sarz typc c kablosuylamı oluyor
Peki kardeşim teşekkür ederim yardımcı olduğun icin banaMicro usb ile sarj oluyor hocam. Sarjı rgb leri kapalı 15 saat kadar gidiyor.
dostum amacın kablosuz kulaklık ise sıfır bulabilirsen sıfırını al yok kablolu diyorsan hyperx cloud 2 iyidir veya razerFiyati1150 TL
Peki teşekkürler yardımlarınız içindostum amacın kablosuz kulaklık ise sıfır bulabilirsen sıfırını al yok kablolu diyorsan hyperx cloud 2 iyidir veya razer
Peki önerdiğini kulaklık kablosuzmu acaba yani ben kabolusuz arıyorum da kablo benim icin biraz sıkıntı çıkartıyorvoid elite in mikrofonu problemli sana razer blackshark v2 enhancer oneririm