furmak 3d mark time spy ve fire strike occt vram 3 d testleri 15 er dkHerkese selamlar, sıfır 2060 yerine 2. el 3060 alacağım sanırım. satıcıdan hangi testleri, hangi ayarlarda, ne kadar süre yapmasını istemeliyim?
R9 380 ile mining yapanı bile gördüm,çok alt seviye kartlar hariç güvenli seri yok diyebiliriz.Furmark ve göz testi önemli. Mining den korkuyorsanız rx6000 serisi daha güvenli.
hocam iyi diyorsunuzda bildiğim kadarıyla onun da maaliyeti yüksek.Al param Güvende ile. Bir incele. Oyun falan oyna. En iyisi o.
hocam zaten bulabilirsem lhr kart alacağım yoksa çok da sıkıntı edeceğim bir konu değil zaten mining. testler iyi çıktıktan sonra benlik sorun olmaz ama hangi testleri yaptırmam gerektiğini tam manasıyla bilmiyorum.Furmark ve göz testi önemli. Mining den korkuyorsanız rx6000 serisi daha güvenli.
O ve 580 felan mining e gidiyordu. Kimse 6600 veya 6900 ile mining için uğraşmıyordu.R9 380 ile mining yapanı bile gördüm,çok alt seviye kartlar hariç güvenli seri yok diyebiliriz.
Furmark 3D mark oyun vb.Herkese selamlar, sıfır 2060 yerine 2. el 3060 alacağım sanırım. satıcıdan hangi testleri, hangi ayarlarda, ne kadar süre yapmasını istemeliyim?