R rrrrrrr7 80+ Katılım 5 Ekim 2022 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim r 7 Ekim 2022 #1 Vatan Bilgisayarın gecen hafta satmıs oldugu ürünü 2. el sitesinde buldum ama fatura satıcının üstünde oldugu icin eger ilerki vakitlerde garantiye vermek gerekirse nasıl veririm adres bilgilerim olmadıgı halde nasıl teslim alırım bilgisi olan varmı
Vatan Bilgisayarın gecen hafta satmıs oldugu ürünü 2. el sitesinde buldum ama fatura satıcının üstünde oldugu icin eger ilerki vakitlerde garantiye vermek gerekirse nasıl veririm adres bilgilerim olmadıgı halde nasıl teslim alırım bilgisi olan varmı
MacWix 80+ Bronze Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1,548 Dahası Reaksiyon skoru 643 İsim HAYRETTİN KÖNEŞ 7 Ekim 2022 #2 Faturada sizin isminiz olması gerekmez. Fatura ile garantiye verebilirsiniz.
R rrrrrrr7 80+ Katılım 5 Ekim 2022 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim r 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 verdigim zaman faturada ki bilgileremi ulasırlar yada benden yeni bilgilermi isterler verdigim zaman faturadaki adrese teslim ederlermi ? Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ekim 2022 ve bu vatan bilgisyar web sitesinden alınma ben vatan bilgisayarın bayisine gitsem ordan da verebilirmiyim sistemi
verdigim zaman faturada ki bilgileremi ulasırlar yada benden yeni bilgilermi isterler verdigim zaman faturadaki adrese teslim ederlermi ? Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ekim 2022 ve bu vatan bilgisyar web sitesinden alınma ben vatan bilgisayarın bayisine gitsem ordan da verebilirmiyim sistemi