Neler Yeni

2.el iphone 13 ve normal 13 arasindaki fark nedir , 2.el alinir mi

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Ben yurtdisinda yasiyorum ve bulundugum bolgede 2.el bir iphone 13 buldum bataryasi 90 ama ekrandan veya ici degisip degismediginden emin olup olmamanin bir yolu varmi yokmu bilmedigim icin 2.el almaya korkuyorum . Fiyat gayet makul hatta alip ustune yeni batarya alsam bile 2.ellere kiyasla bir tik daha ucuz kaliyor ama saticisi herhangi bir sorunu cizigi ezigi olmadigini 2sene temiz kullandigini ve 15 pro maxe gecis yapacagini soyledi . Faturasinin durdugunu ama veremeyecegini ve garantisinin bittigini soyledi . 2. bir secenegim daha var o da refurbished alip 1 yil garantili almak o da bir tik pahali ama sorun degil hangisi mantikliysa onu alacagim sizce wallmart bestbuy gibi yerleredn refurbished almak mi yoksa 2.el almak mi?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,593
İsim
Yunus Şahin
Yurt dışında işler nasıl gidiyor ikinci elde bilmiyorum ama çoğu ürünü ikinci el alma taraftarıyım. Sıfır ile çok fark oluyor. Ama dediğim gibi yurt dışında nasıl olur bilmiyorum.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışında işler nasıl gidiyor ikinci elde bilmiyorum ama çoğu ürünü ikinci el alma taraftarıyım. Sıfır ile çok fark oluyor. Ama dediğim gibi yurt dışında nasıl olur bilmiyorum.
cok bir fark olacagini sanmiyorum belki tek fark imei kaydi olur ama 2.el almak istesem yada refurbished hangisi daha mantikli olur ve icinin acilip acilmadigini falan filan nasil kontrol edicem oyle seyleri

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Vesalius
apple servisinde kontrol edilmeden emin olamazsınız.

Nedox

80+ Bronze
Yurtdisinda 2. Ele bile ihtiyacin yok benim sahsi tavsiyem ağ operatorleri belli bir ücret karsiliginda aylik telefon veriyorlar onlari kullan.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Yurtdisinda 2. Ele bile ihtiyacin yok benim sahsi tavsiyem ağ operatorleri belli bir ücret karsiliginda aylik telefon veriyorlar onlari kullan.
2 yil karsiliginda veriyorlar tahattutlu ve tarifeler pahali oldugu icin cok mantiksiz oluyor gosterdileri fiyat tarifesiz aylik telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurt dışında 2.ele ne gerek var.
kanka simdi ben normal ogrenciyim telefonum bozuldu 1 sene burda exchange kalicam sonra seneye devam edicem arada 3 aylik yazlar olucak ordan uniye gecicem suan lisedeyim . Parayi ailem gonderdigi icin 2.el alacagim yuksek ihtimalle butcemi kendim belirlemiyorum henuz calisamadigim icin .

Nedox

80+ Bronze
2 yil karsiliginda veriyorlar tahattutlu ve tarifeler pahali oldugu icin cok mantiksiz oluyor gosterdileri fiyat tarifesiz aylik telefon
2. El onermem eğer yddaysaniz. Trde olsaniz oneririm.

Sıfır alın

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
apple servisinde kontrol edilmeden emin olamazsınız.
burda o tarz kontroller yok diye bliyorum benim olduugum eyalette sadece 1 tane servis var eger 2.el alirsam batarya degistirmek icin gidecegim uzaga

sifiri taxle beraber 900 dolara denk geliyor iphone 13 un ama butcem 750 dolar civarinda
2. El onermem eğer yddaysaniz. Trde olsaniz oneririm.

Sıfır alın

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Selim
İki saat çalışarak iPhone fabrikası pardon araba aliyordunuz ne oldu 😄😄😄😄😄

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
İki saat çalışarak iPhone fabrikası pardon araba aliyordunuz ne oldu 😄😄😄😄😄
oglum ben burda okuyom calismiom ki ayrica buranin ekonomisi de cok iyi degil yani asgari ucret benim eyaletimde 2400 dolar civari bir sey aylik , benim yillik harcliogim bu paranin yarisi kadar zaten ve bi yemek yemek istesen 20 dolar civari gozden cikarman gerekir. tavugun kilosu 20dolar falan (tum parami antep fistigina ve hindi fumeye harciyorum )

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Selim
oglum ben burda okuyom calismiom ki ayrica buranin ekonomisi de cok iyi degil yani asgari ucret benim eyaletimde 2400 dolar civari bir sey aylik , benim yillik harcliogim bu paranin yarisi kadar zaten ve bi yemek yemek istesen 20 dolar civari gozden cikarman gerekir. tavugun kilosu 20dolar falan (tum parami antep fistigina ve hindi fumeye harciyorum )
:D dalga geçiyorum hocam benim kız da vietnamda 1 maaşıyla 2 tane iphone 15 pro max alıyor yani

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
:D dalga geçiyorum hocam benim kız da vietnamda 1 maaşıyla 2 tane iphone 15 pro max alıyor yani
valla calisinca oyle de calisamadiktan sonra pek bi onemi yok

benim daha 2 senem var calismak icin hele bi calismaya baslasam kendi masraflarimi da kendim hallederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,462
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom