Monster Tulpar T5 V19.2 bir bilgisayar buldum şu an kullanan kişi 7 aydır bakım yapılmadığından 90 derece falan oluyor diyor bakım yaptırdıktan sonra 80 düşüyor cihazım diyor ne derece doğrudur arkadaşlar nelere dikkat etmeliyim alırken.
Hocam 13 k bütçem yukarıda belirttiğim özelliklerde cihazda sadece ısı değeri normal mi bakım yapınca düşer mi o konu hakkında bilgim yok pekBütçeniz ne kadar?
Yani hocam hiç bir sıkıntısı yok diyor sadece resimde de attığım gibi 7 aydır bakım yapılmıyor derecesi max 90 oluyor diyor bakım yapınca düzelir mi acaba sıkıntı neyden olabilirBen zannetmiyorum ki ikinci el ile sıfırı arasında çok fazla fiyat farkı olsun. Eğer çok fazla fark varsa laptopta vardır bir sıkıntı. Ben teknolojik üründe eğer ürün zamanlanmış piyasası muadillerine göre çok uygun değilse pek önermiyorum.
Cooler Master MasterGel Maker Nano gibi bir termal macun ile 80'in de altına düşebilir sıcaklık.Hocam 13 k bütçem yukarıda belirttiğim özelliklerde cihazda sadece ısı değeri normal mi bakım yapınca düşer mi o konu hakkında bilgim yok pek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani hocam hiç bir sıkıntısı yok diyor sadece resimde de attığım gibi 7 aydır bakım yapılmıyor derecesi max 90 oluyor diyor bakım yapınca düzelir mi acaba sıkıntı neyden olabilir