2. el pc toplamak istiyorum bunların yanına ne olur

mustf

80+
Reaksiyon skoru
14
başlıkta belirtiğim gibi 2. el pc toplamak istiyorum almak istediklerim şunlar

power suply

kasa

ekran kartı 2 tane ama 1 tanesini alıcam

işlemci

ek olarak ssd 1tb istiyorum çünkü arkadaşlarımla oyun oynarken klip felanda alıyorum en az 16gb ram hatta direkt 16 gb ram olursa olur anakartdan anlamıyorum

power suply

kasa

işlemci

ek olarak ssd 1tb istiyorum çünkü arkadaşlarımla oyun oynarken klip felanda alıyorum en az 16gb ram hatta direkt 16 gb ram olursa olur anakartdan anlamıyorum
Konudan alakasız bişey soracağım uzakdan 2. El nasıl toplayacaksın biri trabzonda diğeri İstanbul ne bileyim senmi gönderecen tek tek gidip alacakmısınız öyle daha çok masrafın olurki

power suply

kasa

işlemci

psu kaliteli ve fiyatı iyi her an satılabilir
zoko kasaları çok fazla görüyom 2.elde pek kaliteli değiller bence alınmaz fiyatına göre(emin değilim)
ekran kartı da fiyatı fena değil ama 4gb vram yetmez artık 6600 ü al
amd 2.el çok ucuz i3 12100f yerine 5500 al 5600e bak

Konudan alakasız bişey soracağım uzakdan 2. El nasıl toplayacaksın biri trabzonda diğeri İstanbul ne bileyim senmi gönderecen tek tek gidip alacakmısınız öyle daha çok masrafın olurki
kargo ile olmazmı zararmı gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zoko kasaları çok fazla görüyom 2.elde pek kaliteli değiller bence alınmaz fiyatına göre(emin değilim)
amd işlemcilerde ısınma sorunu oluyomuş galiba stok fan yeterli kalırmı ki bide anakart ssd bide ram öneriniz varmıdır

ram bu olurmu

amd işlemcilerde ısınma sorunu oluyomuş galiba stok fan yeterli kalırmı ki bide anakart ssd bide ram öneriniz varmıdır

ram bu olurmu

Leylek ile göndercek hali yok. Onj demiyorum insanlar artık 10 lirayı bile dolandırıyor güvenirlir olurmu diyorum

Leylek ile göndercek hali yok. Onj demiyorum insanlar artık 10 lirayı bile dolandırıyor güvenirlir olurmu diyorum
yani güvenicem artık yapıcak bişey yok aynılarını sıfırdan toplasam vehatta hazır sistem olarak alsam kimbilir ne kadar yapıcak

yani güvenicem artık yapıcak bişey yok aynılarını sıfırdan toplasam vehatta hazır sistem olarak alsam kimbilir ne kadar yapıcak
Yanlış anlama ama sahibindede 10400f 6600xt li bi sistemim var koydumda sadece kasa olarak satmayı düşünüyorum ama bakalım

ram bu olurmu

ısınma sorunu eskidendi ama 5600 çok güçlü bir işlemci onu alırsan yanına snowman t6 alırsın
5500 alırsan stok yeter

Ben hepsini aynı anda ikinci el almak yerine, kampanya vs. kovalayarak 0-2. el karışık bi sistem oluşturmanı öneririm. Ben de aynı şekilde yaptım ve gayet memnunum. Bileşenlerim şu şekilde
i3 12100F 1700 TL ikinci el, sadece kutusu açılmış
H610M-K D4 2000 TL sıfır
HyperX 16 GB 3200 MHz Ram 870 TL, sıfır
GTX 1070 2400 TL ikinci el
SSD elimde samsung 870 EVO vardı
Kasa + PSU Vento VG07F + FSP 650W Hyper Pro 1800 TL sıfır
Monitör de LG24GN60R-B ikinci el aldım, kutusu açılmış sadece 3500 TL
Böylece bana baya uyguna gelmiş oldu.

Ben hepsini aynı anda ikinci el almak yerine, kampanya vs. kovalayarak 0-2. el karışık bi sistem oluşturmanı öneririm. Ben de aynı şekilde yaptım ve gayet memnunum. Bileşenlerim şu şekilde
i3 12100F 1700 TL ikinci el, sadece kutusu açılmış
H610M-K D4 2000 TL sıfır
HyperX 16 GB 3200 MHz Ram 870 TL, sıfır
GTX 1070 2400 TL ikinci el
SSD elimde samsung 870 EVO vardı
Kasa + PSU Vento VG07F + FSP 650W Hyper Pro 1800 TL sıfır
Monitör de LG24GN60R-B ikinci el aldım, kutusu açılmış sadece 3500 TL
Böylece bana baya uyguna gelmiş oldu.
1070 eski kalmıyomu ve ikinci el ekran kartı alırsam zaten direkt amd alırım daha uyguna geldiği için ama sizin dediğinizede bakıcam teşekürler

Sahibinden (.) com'a artık güvenemez oldum bu dolandırıcılık olayları sonrasında...
Yine de bol şans ve iyi yürekli ve niyetli bir insana denk gelirsiniz.

Allah yardımcınız olsun, nazardan saklasın kardeşim benim.

power suply

kasa

işlemci

hocam özelden yazdım bunlardan daha iyi parçaları anlaşmalı kargo ile ucuza verebilirim işiniz görülsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri