Durumu iyi ise 5.5 civarına koyabilirsin ilana.Şuanda ps4 slim 500gb olan cihazımı 5 adet cd oyunu ve 5 adet dijital oyunla şatısa koysam kaç para eder.
Durumu oldukça iyi ama bişey sorucam alalı 4 sene oluyo haftada 1 kez falan açıp oynuyom dış kasa temizliğini her ay başı yaptım ama iç fan temizliği hiç yapmadım sorun olurmuDurumu iyi ise 5.5 civarına koyabilirsin ilana.
Garanti vs yoksa 3500Şuanda ps4 slim 500gb olan cihazımı 5 adet cd oyunu ve 5 adet dijital oyunla şatısa koysam kaç para eder.
4 PRO DEİL KNK 4 SLİM DİYO BİDE 500 GB DİYODurumu iyi ise 5.5 civarına koyabilirsin ilana.
Fazlası olmaz yine de 500gb çünküGarantisi yok ama çok temiz bakıldı hiçbir sorun yaşamadım
benim yanlısım var o zmnKanka 3 ay önce sahibindene 4k ya koydum 6 kişi aradı satın almak için
Anlıyorumve dijital oyunlar malesef para etmiyor
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için5000 5500 3500 TL falan yazanlara bakama o FalcoN1 arkadaşın bir şey bildiği yok kendince eyleniyor zaten 2500 TL ye PS4 Slim temiz bulunuyormuş o arkadaşa göre çok takmaya gerek yok onu 2. el fiyatlara göz atığında verdiğim rakamlar gibi genellikle sen yanında 5 adet cd 5 adet dijital oyun veriyorsun 5000 5500 TL rahat verirsin.
Durumu oldukça iyi hiçbir sorun yaşamadımDurumu iyi ise 5.5 civarına koyabilirsin ilana.