Neler Yeni

Çözüldü✓ 2. El PSU ve HDD Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kaan Yiğithan ÖZDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Donanım Parçaları
Herkese iyi forumlar arkadaşlar
Bu HDD'yi ve
bu güç kaynağı sizce alınır mı (Yoksa bu psu ya bu fiyata vereeceğime aynı paraya sıfır dahah güzel bir psu var mı ?) ? 2. El alırken neye dikkat etmem lazım ve bu alıcıdan hiç daha önce alan var mı ? Şimdiden teşekkürler...

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu HDD'yi ve
bu güç kaynağı sizce alınır mı (Yoksa bu psu ya bu fiyata vereeceğime aynı paraya sıfır dahah güzel bir psu var mı ?) ? 2. El alırken neye dikkat etmem lazım ve bu alıcıdan hiç daha önce alan var mı ? Şimdiden teşekkürler...
Sahibindende o satıcı sıkıntılı diye biliyorum haberiniz olsun.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bu HDD'yi ve
Hocam psuyu bilmiyorum ama 2.el depolama cihazı almanızı onermem, o depolama cihazı ile suç işlendiyse, size satıldıktan sonra suç size kalabilir diye duymuştum

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kaan Yiğithan ÖZDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Donanım Parçaları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahibindende o satıcı sıkıntılı diye biliyorum haberiniz olsun.
Hocam bedne öyle duydum ama bu satıcının kopyasını yapmışlar öyle dolandırmaya çalışnışlar zart zurt diye biliyorum. Peki ikinci el temiz hdd öneriniz var mı yoksa sıfır mı alayim diyorsunuz ? Bende normalde HDD gibi şeyleri 0 alma taraftarıyım ama bilgisayar toplamamın mucize olduğunu hatırlayınca ve satıcı kaliteli gibi gözüküyordu, ama yinede bir forumada danışayim dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,954
Üyeler
168,061
Son üye
ykkanka97
Top Bottom