Belki AMD istemiyor hocamPeki neden RTX anlatsana biraz...
anlamadim. yazdigim şey de rahatsiz edici olan şey nedir ?
2070 garantili ve temiz bulman samanlıkta iğne aramayla aynı. mining belası 2070leride yuttu malesef.merhaba arkadaslar. iyi günler.6-7 k maksimum araliginda rtx 3060 ya da rtx 2070 falan aramaktayim.bana yardımcı olabilir misiniz ? Garantili olursa super olur
Demek istediği bu paraya amd tarafında çok daha iyileri alinabiliyorken neden rtx kart istiyorsun ?anlamadim. yazdigim şey de rahatsiz edici olan şey nedir ?
Aslında illede Nvidia takıntın yoksa o fiyatlara 6700xt ve 6800xt ler var kardeşim 3060 tan çok daha performanslıanlamadim. yazdigim şey de rahatsiz edici olan şey nedir ?
2070 garantili ve temiz bulman samanlıkta iğne aramayla aynı. mining belası 2070leride yuttu malesef.
bende şaşırıyorum ama tercih meselesi. kimisi kafam ağrımasın ben sürücüyle uğraşmayayım diyor. hani çok karşılaştım rx 6650xt yerine 3060 8gb modelini alanı. bana sorsan bende alternatifsiz rx 6650xt alıp uğraşırım ama kimisi ben uğraşmam hem para vercem hemde dertleriyle mi uğraşcam diyor.Takılıyorum sadece mesela neden AMD tercihi olmuyor çünkü aynı fiyata daha iyi performans veren RX 6000 serisi kartlarda mevcut. Her neyse Maks 7K bütçede nvidia tarafında RTX 3060 Ti ve RTX 3070 ler bulunuyor. AMD tarafına da bakmak isterseniz RX 6700 Xt ve biraz zorlama ile RX 6800 ler bulunuyor.
Ben 4 k bütçeyle bulaşıyorum 2000 serisine bencede 7000tl de bulaşılmaz 3-4k arası olan rx 6600 bile 3060 i geçiyorO bütçede 2070 falan alınmaz zaten, genel olarak bu bütçelerde RTX 2000 serisine bulaşmamak lazım.
bende şaşırıyorum ama tercih meselesi. kimisi kafam ağrımasın ben sürücüyle uğraşmayayım diyor. hani çok karşılaştım rx 6650xt yerine 3060 8gb modelini alanı. bana sorsan bende alternatifsiz rx 6650xt alıp uğraşırım ama kimisi ben uğraşmam hem para vercem hemde dertleriyle mi uğraşcam diyor.
şey bu alacagım kartı unreal engine ve unity için kullanacagım da. birkac render işi için falan cok yuksek bir butcem yok.hangisi daha performanslı ise yardımcı olursanız sevinirim.