Neler Yeni

2.el Rx6600 Sizce sorunlumu ?

sabanozsu

80+ Bronze
Sarı sitede bir genç kardesimizle anlaştık 4 bin TL dedi güç bela indirdim kutusu faturası yok ama kartın ilk sahibi olduğuna dair N11den alındığına dair belgeleri var. Kartın hiçbir sorunu olmadığını 65 derece sıcaklığı geçmediğini istediğim testi yapabileceğimi söyledi. Kartın garanti etiketleri üstünde. Sistemimde drop var dedi arkadaşın sistemi 16 gb ram ryzen 5 3500x bu sistem darboğaz yaparmı oyunlarda takılma anlık drop yaparmı eski sistemlerden anlamıyorum maalesef kartın resmi aşşağıda biraz tozlu gidip bakmaya değer mi ?

Ekler

• IMG-20250109-WA0013.jpg
    IMG-20250109-WA0013.jpg
    314.4 KB · Hit: 50
  • IMG-20250109-WA0014.jpg
    IMG-20250109-WA0014.jpg
    292.2 KB · Hit: 49
  • IMG-20250109-WA0015.jpg
    IMG-20250109-WA0015.jpg
    291.6 KB · Hit: 48

Bünyamina

80+ Platinum
Güzel fiyata anlaşmışsın. Drop farklı bir şeyden kaynaklanıyordur. Al bu kartı.
4k ya kaçırma.

sabanozsu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel fiyata anlaşmışsın. Drop farklı bir şeyden kaynaklanıyordur. Al bu kartı.
4k ya kaçırma.
Hocam peki furmark testi başka ne testler yapmamı önerirsiniz oyun olarak Marvel varmış valo var birde Gta5 yükleyeceğim ısı değerleri kaç olursa okeydir kart furmarkta ve oyunda

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
ulaş dursun
Hocam peki furmark testi başka ne testler yapmamı önerirsiniz oyun olarak Marvel varmış valo var birde Gta5 yükleyeceğim ısı değerleri kaç olursa okeydir kart furmarkta ve oyunda
70i geçmediği sürece sorun yok. fan devrinede dikkat et ful devirde çalışıyorsa yine sıkıntı

sabanozsu

80+ Bronze

Bünyamina

80+ Platinum
Bakımı hiç yapılmamışsa sana tavsiyem kartı bir güzel bakımdan geçir. Termal macununu da yenile iyi olur.
Yani FurMark yeterli olur. Oyunlarda da sonuçlara bakarsın.

sabanozsu

80+ Bronze
Bakımı hiç yapılmamışsa sana tavsiyem kartı bir güzel bakımdan geçir. Termal macununu da yenile iyi olur.
Yani FurMark yeterli olur. Oyunlarda da sonuçlara bakarsın.
Peki takılma donma karttan değildir sanırım dediğiniz gibi sıcaklıklar falan iyiyse

Bünyamina

80+ Platinum
Peki takılma donma karttan değildir sanırım dediğiniz gibi sıcaklıklar falan iyiyse
Değildir. Oynadığı oyundan kaynaklanıyordur. Ayarları iyi değildir. Felan filan. Bu donma ve drop muhabbeti çok ilginçtir.
Artık nasıl kullanıyorlarsa anlam veremiyorum ben.

sabanozsu

80+ Bronze
Değildir. Oynadığı oyundan kaynaklanıyordur. Ayarları iyi değildir. Felan filan. Bu donma ve drop muhabbeti çok ilginçtir.
Artık nasıl kullanıyorlarsa anlam veremiyorum ben.
Eyw hocam benim peki sistemi bu 16 gb ram ryzen 5 3500x bu sistem ekran kartını taşırmiki bence taşıyamaz gibi

Bünyamina

80+ Platinum
Eyw hocam benim peki sistemi bu 16 gb ram ryzen 5 3500x bu sistem ekran kartını taşırmiki bence taşıyamaz gibi
Yok yok iyi. Kullanırsın. Orta yüksek ayarlarda oynarsın oyunlarını. Duruma göre ultrada olur.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Arda doğan
Sarı sitede bir genç kardesimizle anlaştık 4 bin TL dedi güç bela indirdim kutusu faturası yok ama kartın ilk sahibi olduğuna dair N11den alındığına dair belgeleri var. Kartın hiçbir sorunu olmadığını 65 derece sıcaklığı geçmediğini istediğim testi yapabileceğimi söyledi. Kartın garanti etiketleri üstünde. Sistemimde drop var dedi arkadaşın sistemi 16 gb ram ryzen 5 3500x bu sistem darboğaz yaparmı oyunlarda takılma anlık drop yaparmı eski sistemlerden anlamıyorum maalesef kartın resmi aşşağıda biraz tozlu gidip bakmaya değer mi ?
4k'ya iyi fiyat drop depolamadan dolayıda olabilir sen al testini yine yap kap derecede iyi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Emre
fiyat baya iyimiş hocam, bende o kartı araştırıyorumda hiç o seviyelerde olmuyor pek. Düzel pazarlık yapmışsın. Karta gidip bakıp test etmen veya ettirmende fayda var dostum

Top Bottom