Neler Yeni

Öneri 2. El Samsung Galaxy S8 vs TCL 10L

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Garantisi yok herhalde gardaş bu fiyata garantisiz cihaz alacağına git yurt dışı satıcılarından daha ucuza sıfır cihaz al daha geçen babama aldım 1500 tl ye aşırı sevdi one plus diye bir marka tavsiye ederim

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi yok herhalde gardaş bu fiyata garantisiz cihaz alacağına git yurt dışı satıcılarından daha ucuza sıfır cihaz al daha geçen babama aldım 1500 TL ye aşırı sevdi one plus diye bir marka tavsiye ederim
gardaş yutr dışı olayıları karışık kapanma vs alıyor ayrıca yasa dışı gerek yok

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
gardaş yutr dışı olayıları karışık kapanma vs alıyor ayrıca yasa dışı gerek yok
Kapanma olmuyor kimden duyuyorsanız iyice araştırın ondan sonra hüküm verin. Kaydı yapılanlar hiç bir şekilde kapanamaz.

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapanma olmuyor kimden duyuyorsanız iyice araştırın ondan sonra hüküm verin. Kaydı yapılanlar hiç bir şekilde kapanamaz.
Gerçekten kayıt yaptığını nerden biliyorsun imei adamın elinde zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

knkm s8 de olabilir veya hemen lazımsa a101 lerde reder p13 var
2 aydır bekliyorum iyi bir mal alacaksam 1 ay daha beklerim reeder almayı düşünmüyorum

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
umut şahin
knkm geçici kayıt var ve imei değiştirme durumu var yurt dışı ürünlerde 2k imei kayıt bedeli var

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
knkm geçici kayıt var ve imei değiştirme durumu var yurt dışı ürünlerde 2k imei kayıt bedeli var
2k mı :D 50 tl ye atıyorlar imei yi :D

Gerçekten kayıt yaptığını nerden biliyorsun imei adamın elinde zaten

2 aydır bekliyorum iyi bir mal alacaksam 1 ay daha beklerim reeder almayı düşünmüyorum
Güvenilir satıcı çünkü. Ha sen illa ki benim imei kaydım sağlam olsun diyorsan bul güvenceli bir tane imei artık eski telefonlardan ondaki imei yi attır kapanmaz hiç

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
btk kayıt bedeli 2k diyorum ve imei atmak yasa dışıdır imei kaydı ile imei atmak farklıdır
Gerek var mı ona :D ha onu yapmışsın ha Türkiye garantili cihaz satın almışsın. Bir sürü tanıdığım var kaçak telefon kullanıyorlar ve hiç de zararını görmedik. 15 binlik telefonu 7 bine alıyorlar yarı yarıya düşüyor fiyatlar

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
umut şahin
Gerek var mı ona :D ha onu yapmışsın ha Türkiye garantili cihaz satın almışsın. Bir sürü tanıdığım var kaçak telefon kullanıyorlar ve hiç de zararını görmedik. 15 binlik telefonu 7 bine alıyorlar yarı yarıya düşüyor fiyatlar
yarıyarıya düşüyor ancak telefonunuza imei atılırken veya cihazı satın aldığınız kişi kaçakçılıktan ihbar edilirse elinizdeki cihaza kadar el konulabilir haberin olsun

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
yarıyarıya düşüyor ancak telefonunuza imei atılırken veya cihazı satın aldığınız kişi kaçakçılıktan ihbar edilirse elinizdeki cihaza kadar el konulabilir haberin olsun
Güvenilir satıcıdan alacaksın kardeşim gir facebook gruplarına binlerce takipçileri var her gün birileri şu cihazı teslim aldım diye video referanslar atıyorlar

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Arkadaşlar az önce TCL 10 L almaya gittim mediamarktta teşhir ürün vardı ama ürün yoktu orda sinirlendim biraz madem telefon yok neden teşhire koyuyorsun teşhir satayım dedi size aynı fiyattan 1-1.5 aydır teşhirde dedi istemedim aynı fiyat+teşhir saçma geldi.Teknosaya gittim ordada 1 saat oyaladılar şunu yapın bunu yapın 10 ay taksit olcak dediler 1 saat ayakta konuştuk neyse amenna sıra geldi herşeyi hallettik telefon almaya baya iş yoluna girdi çalışan arkadaşın akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorumki 1 saat bizi konuşturup ayakta tutup aaa beyfendi telefon stoklarda yokmuş dedi sinirlendim mağazanın müdürünü çağırdım geldi pazardan elma alır gibi çalışanmı alıyorsunuz dedim 1 saattir burdayız bize ilk başta söylemesi gerekeni en sonda söylüyor dedim haklısınız beyfendi gibisinden bişeyler dedi bende çıktım gittim.Sonuç Telefonların teşhiri var fakat telefon yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,954
Üyeler
162,583
Son üye
leonshawty
Top Bottom