Neler Yeni

2. El Telefon alırken dikkat etmem gerekenler

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Yarın sabah telefonu alacağım adamla anlaştık kaporayı verdim. Alırken neye dikkat etmem gerek? (ELDEN)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon A51

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Faturasını ve garantisini sorgulamaya çalış daha sonra kutu içeriğine bak eksik var mı diye.ac telefonu gezin kameraya rehbere ayarlara falan bak.imeisini e devletten sorgulat. Birisini ara sesi falan nasıl kulaklık tak radyoyu aç. Detaylı incelemeye girersen adam nabiyon bozacantelefonu der alır malını gider.basit testleri yap gec

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faturasını ve garantisini sorgulamaya çalış daha sonra kutu içeriğine bak eksik var mı diye.ac telefonu gezin kameraya rehbere ayarlara falan bak.imeisini e devletten sorgulat. Birisini ara sesi falan nasıl kulaklık tak radyoyu aç. Detaylı incelemeye girersen adam nabiyon bozacantelefonu der alır malını gider.basit testleri yap gec
Bugün adamla konuştuk fatura var ama yanlış kesilmiş adam 2 telefon almış bir a71 bir a51, A51 faturası A71 diye kesilmiş İMEI sorguladım sıkıntı yok ithalat IMEI A51 falan yazıyor kamerada ışıksız ortam olduğu için pek anlaşılmadı nasıl olduğu. Garanti 19 ay varmış.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
5 aylık telefonun kötü olacağını sanmıyorum. Fiyatı uygunsa ve güzel kullanılmışsa (şarj, deformasyon...) sıkıntı yok hocam. Hayırlı olsun. Yere düşürmeden kullanman dileğiyle... :)

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 aylık telefonun kötü olacağını sanmıyorum. Fiyatı uygunsa ve güzel kullanılmışsa (şarj, deformasyon...) sıkıntı yok hocam. Hayırlı olsun. Yere düşürmeden kullanman dileğiyle... :)
A51 1800TL

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji