güzel bütçe inşallah bulursun kanka xbox gamepass ile cok iyi be1700 TL bütçem var saklama alanı çok önemli değil harici depolama alanım var ama çift gamepad olursa güzel olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Bulunduğun şehire göre letgo veya sahibinden bulabilirsin.1700 TL bütçem var saklama alanı çok önemli değil harici depolama alanım var ama çift gamepad olursa güzel olur tavsiyelerinizi bekliyorum
İstanbul'dayımBulunduğun şehire göre letgo veya sahibinden bulabilirsin.
Ohoo orda ilandan bol ne var knk, gir sahibinden bulursun 150 taneİstanbul'dayım
1700 TL bütçem var saklama alanı çok önemli değil harici depolama alanım var ama çift gamepad olursa güzel olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Uzun süre kullanmayacağım için one s daha mantıklı geldi çünkü Max 2 yıl kullandıktan sonra satıcam1700 e rahat bulursun ama one x olaydı iyidi
Çok sağolXbox One S Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
En ucuz Xbox One S konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Oyun Konsolları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Xbox One S Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
En ucuz Xbox One S konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Xbox One S 1TB - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 906718978
Xbox One S 1TB - En ucuz Xbox One S konsol fiyatları, İkinci El oyun konsolları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
buldugum ilanlar bunlar bakabilirsin
sıkıntı yok o zaman rahatlıkla alabilirsiniz 2 yıl daha oyun çıkar o konsolaUzun süre kullanmayacağım için one s daha mantıklı geldi çünkü Max 2 yıl kullandıktan sonra satıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağol
Rica ederim kankamUzun süre kullanmayacağım için one s daha mantıklı geldi çünkü Max 2 yıl kullandıktan sonra satıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağol
Sanırsam ilk linktekini alıcam hem fiyatı uygun hemde yeni ilanXbox One S Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
Oyun Konsolları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Xbox One S Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
Xbox One S 1TB - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 906718978
Xbox One S 1TB - En ucuz Xbox One S konsol fiyatları, İkinci El oyun konsolları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
buldugum ilanlar bunlar bakabilirsin
İlanlar yeni mi eski mi bakmadım ya o kısımlara sadece fotografta 2 kol olanı cektim inşallah düzgün bir tane bulursunSanırsam ilk linktekini alıcam hem fiyatı uygun hemde yeni ilan