Neler Yeni

2.elden çöp olarak aldığım iphone xr tamir yaptım

ÖrdekAbi

80+ Silver
selam dostlar 2. elden çok uygun fiyata anakart kasa sağlam bir iphone xr aldım 1200tl ye :D yurtiçi cihaz arka camı paramparca ön ekran parçalanmış ama dokunmatik iyi pil seviyesi 70 ses açma tuşu çalışmıyor hoparlörde değilken mikrofon çalışmıyor başka bi sorunu yok kendim internetten parça alarak tamir yapyım deji pil aldım 369tl ye arka camı 150 tl ye aldım mikrofon şarj soketli haliyle 150 tl ye aldım ses açma tuşunu 110tl ye aldım ön camı 350 tl ye aldım işte kısaca 1150tl ye herşeyi hallettim sonra ön cam hariç hepsini değiştirebildim uzun sürdü ama başarılı iş yaptıgımı düşünüyorum ön camı babam yapabilirim ben dedi verdim 1 gün sonra baktım yapmış cidden face id de çalışıyor mis gibi oldu 2350tl ye sıfır gibi telefon yaptım kasasıda iyi durumda hafif çizikleri var şuan hiç sorunu yok kendim kullanmayı düşünüyorum sizce mantıkli bi işlem yapmışmıyım telefoncuya versem kaç tl ye yapardı :D teşekkürler

Ekler

• IMG_20210831_200207.jpg
    IMG_20210831_200207.jpg
    900.8 KB · Hit: 120
  • iphone xr.png
    iphone xr.png
    737.9 KB · Hit: 111

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
selam dostlar 2. elden çok uygun fiyata anakart kasa sağlam bir iphone xr aldım 1200tl ye :D yurtiçi cihaz arka camı paramparca ön ekran parçalanmış ama dokunmatik iyi pil seviyesi 70 ses açma tuşu çalışmıyor hoparlörde değilken mikrofon çalışmıyor başka bi sorunu yok kendim internetten parça alarak tamir yapyım deji pil aldım 369tl ye arka camı 150 TL ye aldım mikrofon şarj soketli haliyle 150 TL ye aldım ses açma tuşunu 110tl ye aldım ön camı 350 TL ye aldım işte kısaca 1150tl ye herşeyi hallettim sonra ön cam hariç hepsini değiştirebildim uzun sürdü ama başarılı iş yaptıgımı düşünüyorum ön camı babam yapabilirim ben dedi verdim 1 gün sonra baktım yapmış cidden face id de çalışıyor mis gibi oldu 2350tl ye sıfır gibi telefon yaptım kasasıda iyi durumda hafif çizikleri var şuan hiç sorunu yok kendim kullanmayı düşünüyorum sizce mantıkli bi işlem yapmışmıyım telefoncuya versem kaç TL ye yapardı :D teşekkürler
Eline sağlık. 4 k dan aşağı demezdi diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
bence sat gitsin kral , kutu fatura varsa 8.5 tan aşağı gitmez diğer türlü minimum 7.5 a gider ekmeğine bak

Atyxah

80+ Silver
bencede vede biraz korkuyorum telefon zamanında darbe yemiş ya elimde kalır diye anakart fln o yüzden satsammı diye düşünüyorum
şuan çalışıyorsa düşürmeden etmeden bir iey olacağını sanmıyorum ama lütfen sizden ricam satarken bu metini alıcıya da yazmanız olacaktır

cihaz resmini de atabilir misiniz merak ettim

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mete C. E.
yakında telefonlar içinde ''tarcanlar misali'' bir expertiz firması türerse şaşırmayacağım :D

Şaka bir yana güzel emek satabiliyorsan sat

ÖrdekAbi

80+ Silver
yakında telefonlar içinde ''tarcanlar misali'' bir expertiz firması türerse şaşırmayacağım :D

Şaka bir yana güzel emek satabiliyorsan sat
bende biraz satmayı düşünüyorm gümrükten iphone 11 pro var para biriktirip onu almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotoğraf ekleyebilir misin
ekledim

iyi yapmışsın, fotoğraf ekleyebilir misin? merak ettim.
ekledim

bence sat gitsin kral , kutu fatura varsa 8.5 tan aşağı gitmez diğer türlü minimum 7.5 a gider ekmeğine bak
kutu fatura yok sadece telfon var ben 5k ya fln satacagımı düşünüyorum

Can...

80+ Platinum
bende biraz satmayı düşünüyorm gümrükten iphone 11 pro var para biriktirip onu almayı düşünüyorum

ekledim

ekledim

kutu fatura yok sadece telfon var ben 5k ya fln satacagımı düşünüyorum
Gümrükten iPhone alınmaz artık kullanılamayacak Türkiye'de pasaport varsa üstüne kayıt yaparsın anca yoksa. Nanay bi işe yaramaz

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
sat biriktir biraz sıfır al bence elerine sağlık