Neler Yeni

2 Hafta sadece ders.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
Arkadaşlar sınav haftası geldi bile malum. Yarına 3 ders çalısmam lazım acil taktik. Dersler biyoloji bilişim. Diğeri kimya performansı o sorun değil. 9. sınıfım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Önce forumdan çıkman gerekiyor ondan sonra sınav konularına hakim olup ders videoları izleyip soru çözmen gerekiyor ki o da yarına belki 1 dersi yetiştirirsin geçmiş olsun artık 2. sınavlarda sınav akşamı techopatta konu açmayı dene bi de

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce forumdan çıkman gerekiyor ondan sonra sınav konularına hakim olup ders videoları izleyip soru çözmen gerekiyor ki o da yarına belki 1 dersi yetiştirirsin geçmiş olsun artık 2. sınavlarda sınav akşamı techopatta konu açmayı dene bi de
yav hocam bilişim kolay ona 30 dakka çalıssam yeterli. Biyolojide Canlının ortak özellikleri bilimsel bilgi biyolojinin donum noktaları filan çıkıcaktır. Çoğunu biliyorum ama kendimi bi çaresiz hissediyorum. Biliyorum ama ya sınavda yapamazsam gibi.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mehmet B
9. sınıfın ilk biyoloji konular basit temel konulardı kolayca ögrenilecek konular.
3 ders için genel olarak 8 saat çalışsan güzel notlar alabilirsin .
ama en iyisi günlük rutin şekilde çalışıp sınav günleri ise genel tekrar yapmaktır

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Donald
9. sınıf kimyası basit, ez çerez yani. Bilişim zaten ezdir. Biyoloji sıkıntı gibi amip mamip öglena ıyyy.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar sınav haftası geldi bile malum. Yarına 3 ders çalısmam lazım acil taktik. Dersler biyoloji bilişim. Diğeri kimya performansı o sorun değil. 9. sınıfım
Kendine limit koy kardeşim tek söyleyeceğim şey sana biliyorum zor geliyor oturup çalışmak vs ama ''Sonra pişman olmamak'' için şu an yapman gerekeni yap o kadar. yapman gerekiyorsa yap yap yap bu kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,881
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl
Top Bottom