Neler Yeni

2.İstanbul bilişim vakasi olacak firma İtopya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
Arkadaşlar merhaba saatlerdir baglanmaya çalışıyorum dalga geçer gibi telefon suratimiza kapanıyor şikayet varda forumlarda firmanin şikayetleri patlamış durumda alışveriş yapmayın bu firma 2. İstanbul bilisim vakasi olacak firma zamaninda istabul bilişimi savunan arkadaşları nasil simdi goremiyorsak ileride bu firmayi savunanlarida goremeyeceğiz paranızla rezil olmayın 2 kurus fazla verin QP Vatan sinerji vb firmalardan alışveriş yapın.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Bu kadar Hater olmasan mı? İndirim döneminde yetişememeleri normal ve evet eskiden çok daha iyi firmaydı şu an şubeler açıp daha yerel olmaya çalışıyorlar.
İstanbul bilişim nerede o nerede, çok abartıyorsunuz bazı şeyleri.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar merhaba saatlerdir baglanmaya çalışıyorum dalga geçer gibi telefon suratimiza kapanıyor şikayet varda forumlarda firmanin şikayetleri patlamış durumda alışveriş yapmayın bu firma 2. İstanbul bilisim vakasi olacak firma zamaninda istabul bilişimi savunan arkadaşları nasil simdi goremiyorsak ileride bu firmayi savunanlarida goremeyeceğiz paranızla rezil olmayın 2 kurus fazla verin QP Vatan sinerji vb firmalardan alışveriş yapın.
Ülkedeki 3 firmanın 2 sinin müşteri hizmetleri böyle ozaman hiçbir yerden alışveriş yapmamak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar Hater olmasan mı? İndirim döneminde yetişememeleri normal ve evet eskiden çok daha iyi firmaydı şu an şubeler açıp daha yerel olmaya çalışıyorlar.
İstanbul bilişim nerede o nerede, çok abartıyorsunuz bazı şeyleri.
Ne yetişmemesi bu kadar fanboy olmayın 2 3 ürün için gençler.
Insanlara acik bir sekilde dalga geçiyorlar sikayeti vari ac oku insanlar illalah etmiş durumda paranla rezil olmak istiyorsanız tam yeri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkedeki 3 firmanın 2 sinin müşteri hizmetleri böyle ozaman hiçbir yerden alışveriş yapmamak lazım
Ben bu kadarina denk gelmedim vatan qp sinerji burdan yaptim paramla rezil oldum burda bu firmayi savunan gençler ayni olay istanbul bilisimde oldu şimdi sesleri çıkmıyor.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

Hocam adam 3-5 kişi ile uğraşmıyorlar binlerce kişi ile uğraşıyorlar indirimlerde vesaire daha fazla kullanıcı yüklendiği için iletişim ve kargolama işlemlerinde aksaklık olabilir kaç yıllık firmayı 2-3 tane problem için ismini karalamayın bence

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hocam şu anda çok büyük bir indirim yapıyor extradan yeni şube açıyorlar onun koşturması telaşı stanbul bilişim vakası olacak olsa sence şube açarlarmıydı 600-700 metrekarelik depo tutmuşlar adamların iddiası zaten aynı gün kargo vs değil bekleyin gelecektir elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:

şikayet arasanız şikayet bulursunuz bunuda unutmayın şikayetvar.com bir şikayet sitesidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi an geçmişe döndüm ayni olayi istanbul bilisim icin derkende linç yemistim simdi kimsenden ses çıkmıyor maksat kargo degil arkadaşlar.
Bakin o ismini cok ovdugunuz firma xmp açtı diye ramleri garantiden çıkarmış burda savunan arkadaşları istanbul bilisim gibi oluncada buraya bekliyorum

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
bu kadar hater olmayın nolursunuz bi de diyorsunuz ki şikayetvar a girin şikayet varda zaten bir sürü site hakkında şikayetler var diğer arkadaşın da dediği gibi hepsiburadanın da şikayetleri patlamış durumda sırf telefonlarınıza bakmadılar diye yapmayın böyle yeni yer açtılar hem de sitelerinde bir ton indirim var adamlar hangi birine yetişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Turhan
bu kadar hater olmayın nolursunuz bi de diyorsunuz ki şikayetvar a girin şikayet varda zaten bir sürü site hakkında şikayetler var diğer arkadaşın da dediği gibi hepsiburadanın da şikayetleri patlamış durumda sırf telefonlarınıza bakmadılar diye yapmayın böyle yeni yer açtılar hem de sitelerinde bir ton indirim var adamlar hangi birine yetişsin
Hocam bir ise giriyorsaniz hakkiyla yapicaksiniz 2 saat telefonda dalga geçer gibi bekletip siraniz 2 demek nedir ben yaşadığım deneyimi paylaştım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hocam kusura bakmayın ama az araştırsanız adamların hep öyle olduklarını yaptığınız çıkarıma göre türkiyedeki çoğu firmanında dolandırıcı olduğu çıkar yanlış bilgi yaymayın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,610
Üyeler
162,715
Son üye
emojio
Top Bottom