Neler Yeni

2.İstanbul bilişim vakasi olacak firma İtopya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Trenyol alışverişim :) bence tereddüt duyduğunuz yerlerden alışveriş yapmayın. Çünkü satışı yüksek olan firmalar da bu durumlar çok normal. Kimki karşılıksız anında teslimat sağlıyorsa bil ki satamıyordur sağı solu övmeye gerek yok. Ama firmalar bu kadar talep karşısında kendilerini geliştirmeliler dersen ok.

teslimat.jpg

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Kendine Müzisyen’e RTX 3090 veriyorlardır şu an biraz daha bekleyin.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Ticaret yapıyorsan insan yerine koyucaksin müşteriyi babanızın şirketi galiba bu kadar savunduguna gore?
Müşteri hizmetleri telefonunda sırada başkalarının olması müşteriyi insan yerine koymamak mı? Ne istiyorsun dostum adamların sadece senin için özel müşteri hizmetleri telefonunun olmasını mı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kendine Müzisyen’e RTX 3090 veriyorlardır şu an biraz daha bekleyin.
msi veriyor onu itopya değil ve 1 hafta önce verdiler zaten yeni değil. kemal abimi ezdirtmem (!)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Inan yasin kac bilmiyorum genç arkadaşım sana tavsiyem 2 3 urun icin satilik olmayın hicbir firmayı babanınız sirketi gibi savunmayin sonunda hata yaparlar siz mahcup olursunuz
Öğrenciyim
Babam gibi savunmuyorum ki söyledim işte müşteri hizmetleri kötü diye
Ama ben alışverişimde memnun kaldım tek eksikleri müşteri hizmetleri olabilir burada kasası kırık gelenler var geri gönderdiler tekrar yenisi geldi biraz uzun sürse de

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Babanin oglumu kemal abin kardeşim herkes parasina bakıyor bu kadar baglanmayin kimseye
zaten sonuna ! koymuştum yani ironi ama kendisi gerçekten sevdiğim birisidir canım sıkkın olduğunda hep onu izlerim ve eğlenirim iyi birisi

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Yaşanan birkaç sorun tabii ki tolere edilebilir ancak bunların devamının gelmemesi gerekiyor.
Yayıncılar konusuna gelince kesinlikle eğlenceli içerik çıkartıyorlar ve emeklerine saygım sonsuz. Lakin sponsorluğun da bir dozu olması gerektiğini düşünüyorum. Her yayında "bana şunu verin" "şunu beleşe getireyim" tarzında kurulan cümleler bence müşteri kitlesinde bir antipati oluşturuyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba saatlerdir baglanmaya çalışıyorum dalga geçer gibi telefon suratimiza kapanıyor şikayet varda forumlarda firmanin şikayetleri patlamış durumda alışveriş yapmayın bu firma 2. İstanbul bilisim vakasi olacak firma zamaninda istabul bilişimi savunan arkadaşları nasil simdi goremiyorsak ileride bu firmayi savunanlarida goremeyeceğiz paranızla rezil olmayın 2 kurus fazla verin QP Vatan sinerji vb firmalardan alışveriş yapın.
hocam 3 kere alışveriş yaptım hiç sorun olmadı ayrıca şikayet var şikayet sitesi 1 milyon alışveriş yapıldı ise 3000bin şikayet olması normal ayrıca müşteri hizmetleri adam gibi olan çok az yer var bu kadar hater olmasan mı acaba

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom