Neler Yeni

2 Jack Girişi Yerine Tek Jack Kullanmak Istiyorum Ne Yapmalıyım?

luoxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
luoxyy
Merhaba;
Eternal 6750 XT | AMD Ryzen 5 5600 | 2 kasasını satın aldım.
sorunum ise şu şekilde; 2 jack girişini kullanmak gerekiyor 1 jack kullanarak ses alma ve ses gitmesini istiyorum bu sorun için herhangi bir öneriniz varmı?

Ekler

• WhatsApp Image 2023-06-04 at 11.54.37.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-04 at 11.54.37.jpeg
    623.2 KB · Hit: 30

moshino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fırat can
Anladığım kadarıyla araya taktığın aparatı iptal edip direk kulaklıktan geleni tek jaka takmak istiyorsun değil mi?

luoxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
luoxyy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla araya taktığın aparatı iptal edip direk kulaklıktan geleni tek jaka takmak istiyorsun değil mi?
evet,
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ama ozaman ya ses gelmiyor gada ses gitmiyor bu sorunu çözmek istiyorum

moshino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fırat can
Ses jack'ı 4 aşamadan oluşur.En arkada kalan ucu topraktır,sonra mikrofon,sonra sağ ve sol ses çıkışları gelir.Bunu ancak elindeki aparatı kasanın içine monte ederek çözebilirsin.Ve ya 4lü uçlu bir dişi 3.5mm jack alarak,kasaya küçük bir delik açıp,kasada kulaklığı taktığın yerdeki devreden kulaklıktan canlı uç,mikrofondan canlı uç ve toprak bağlantısı alarak yapabilirsin.Senin de bunları yapabilecek kadar elektronik bilgin olduğunu düşünmüyorum.Haşat edersin

luoxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
luoxyy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses jack'ı 4 aşamadan oluşur.En arkada kalan ucu topraktır,sonra mikrofon,sonra sağ ve sol ses çıkışları gelir.Bunu ancak elindeki aparatı kasanın içine monte ederek çözebilirsin.Ve ya 4lü uçlu bir dişi 3.5mm jack alarak,kasaya küçük bir delik açıp,kasada kulaklığı taktığın yerdeki devreden kulaklıktan canlı uç,mikrofondan canlı uç ve toprak bağlantısı alarak yapabilirsin.Senin de bunları yapabilecek kadar elektronik bilgin olduğunu düşünmüyorum.Haşat edersin
eywallah knkm eline sağlık çok güzel yazmışsın dedeiğin gibi zaten elektronik bilgim o kadar yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,179
Üyeler
162,787
Son üye
scoorpion37
Top Bottom