öğümcek adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
hocam bende ghosting varsa bile anlaşılmayacak kadar,yok gibi. ölü piksel vs çıkmadı tertemiz geldi.Ghosting vesaire sorun varmı hocam
hocam bende ghosting varsa bile anlaşılmayacak kadar,yok gibi. ölü piksel vs çıkmadı tertemiz geldi.Ghosting vesaire sorun varmı hocam
Ben G2721P modeline bakıyorum 200hz lik modeli nasıldırKoorui G2721E 27 İnç Monitör, 320Hz E-Spor Monitörü, QHD 2560x1440 IPS,%100 sRGB, Adaptive-Sync, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, Dönebilir VESA 75x75mm, Profesyonel Oyun Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Koorui G2721E 27 İnç Monitör, 320Hz E-Spor Monitörü, QHD 2560x1440 IPS,%100 sRGB, Adaptive-Sync, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, Dönebilir VESA 75x75mm, Profesyonel Oyun Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kullandığım monitör tavsiye ederim.
hocam amazonda sıkıntı yok normal 15 gün iade hakkınız var. ben kasım indiriminde aldım,kampanyadan dolayı 19 aralığa kadar koşulsuz iade edebiliyormuşum.Bilemedim hocam iade işleri ile uğraşmayı sevmiyorumda ondan dolayı kararsız kaldım
hocam monitör konusunda çok bilgim yok. panel olarak koorui daha iyi. bir de 320hz gerçekten fark ediyorBen G2721P modeline bakıyorum 200hz lik modeli nasıldır
boş yapıyosun markaya göre bakılmaz modele bakılır. kullanmadığın deneyimlemediğin bi ürüne bakma diye öenride bulunuyosun. kaç tane msi monitör kullandım bok gibiydi panelleri gampower sonic t80 le kapışamazlardıGamepower,Rampage ve Gamebooster markalarının monitörlerine bakma bile.Bütçeni birazdaha yükseltip ilk attığım monitörü alsan güzel olurdu,onun haricinde bu monitöre de bakabilirsin:
Tamam kardeşim sen kullan bu markalarıboş yapıyosun markaya göre bakılmaz modele bakılır. kullanmadığın deneyimlemediğin bi ürüne bakma diye öenride bulunuyosun. kaç tane msi monitör kullandım bok gibiydi panelleri gampower sonic t80 le kapışamazlardı
monitörde markaya bakmayacaksın modele bakacaksın. bak az önce msi monitör kötüledim 34" va panel monitörü taqm kodunu hatırlamıyorum. ama şuan masa üstü ssitemimde msi mag 401qr laptop setup ımda msi pro kullanıyorum ve ikisinden de memnunum. ha 401qr de sonic t80 deki panel kalitesi var mı asla ama mag 401qr çok başka bişe ve üzmeyecek bi panel kalitesi sunuyo. yani bilip bilmeden boş yorum yapma kullandığım ürünü önerdim çok da kaliteliTamam kardeşim sen kullan bu markaları