Yardım 2 k Monitör önerisi bütçe 10 k

kullandığım monitör tavsiye ederim.
Ben G2721P modeline bakıyorum 200hz lik modeli nasıldır

Bilemedim hocam iade işleri ile uğraşmayı sevmiyorumda ondan dolayı kararsız kaldım
hocam amazonda sıkıntı yok normal 15 gün iade hakkınız var. ben kasım indiriminde aldım,kampanyadan dolayı 19 aralığa kadar koşulsuz iade edebiliyormuşum.

Gamepower,Rampage ve Gamebooster markalarının monitörlerine bakma bile.Bütçeni birazdaha yükseltip ilk attığım monitörü alsan güzel olurdu,onun haricinde bu monitöre de bakabilirsin:
boş yapıyosun markaya göre bakılmaz modele bakılır. kullanmadığın deneyimlemediğin bi ürüne bakma diye öenride bulunuyosun. kaç tane msi monitör kullandım bok gibiydi panelleri gampower sonic t80 le kapışamazlardı

boş yapıyosun markaya göre bakılmaz modele bakılır. kullanmadığın deneyimlemediğin bi ürüne bakma diye öenride bulunuyosun. kaç tane msi monitör kullandım bok gibiydi panelleri gampower sonic t80 le kapışamazlardı
Tamam kardeşim sen kullan bu markaları

Tamam kardeşim sen kullan bu markaları
monitörde markaya bakmayacaksın modele bakacaksın. bak az önce msi monitör kötüledim 34" va panel monitörü taqm kodunu hatırlamıyorum. ama şuan masa üstü ssitemimde msi mag 401qr laptop setup ımda msi pro kullanıyorum ve ikisinden de memnunum. ha 401qr de sonic t80 deki panel kalitesi var mı asla ama mag 401qr çok başka bişe ve üzmeyecek bi panel kalitesi sunuyo. yani bilip bilmeden boş yorum yapma kullandığım ürünü önerdim çok da kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,723
Üyeler
185,935
Son üye
canxpz
Geri