Neler Yeni

2. Kedi sahiplenmelimiyim

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak biçer
Şu an bir kedimiz var dişi 7 aylık ismi süslü. Annem ve kardeşimle yaşıyorum yakın zamanda Alanya'ya babamın yanına taşınmam lazım. Orada kuaförde çalışacağım için eve gelene kadar süslü yalnız kalacak. Arkadaşı olsa daha mı iyi olur? Sahipleneceksem erkek kedimi sahiplenmeliyim? Sahiplrneceğim 2. kedi kaç aylık olmalı?

Soracak olursanız diye söyleyeyim çiftleştirmeyi düşünmüyorum ilk kızgınlığa girdikleri gibi yada veterinerin söylediği zamanda kısırlaştıracağım

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Şu an bir kedimiz var dişi 7 aylık ismi süslü. Annem ve kardeşimle yaşıyorum yakın zamanda Alanya'ya babamın yanına taşınmam lazım. Orada kuaförde çalışacağım için eve gelene kadar süslü yalnız kalacak. Arkadaşı olsa daha mı iyi olur? Sahipleneceksem erkek kedimi sahiplenmeliyim? Sahiplrneceğim 2. kedi kaç aylık olmalı?

Soracak olursanız diye söyleyeyim çiftleştirmeyi düşünmüyorum ilk kızgınlığa girdikleri gibi yada veterinerin söylediği zamanda kısırlaştıracağım
Benim düşüncem cinsiyetleri aynı olsun. Yengemin evinde 1 erkek 1 dişi var. Dişinin 3 yavrusu var ama başka kediden (dışarıya atılı halde buldu yengem ve öncesinde hamile kalmış). Erkek olan kediyle hiç bir şey yapmıyorlar. Yavruları 2 erkek 1 kız, 2 erkek beraber her haltı yiyo dişi yavru kendi halinde takılıyo, arada annesinin yanına gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,416
Üyeler
165,183
Son üye
Kıtırkratos
Top Bottom