Neler Yeni

2 kere Mavi Ekran Aldım, Lütfen Yardım(Minidump Var)

erturk.gg

80+ Bronze
Valorant oynarken 2 kere mavi ekran aldım:

20210408_155806.jpg

Minidump ektedir: https://s5.dosya.tc/server2/d0pqhl/040821-12718-01.dmp.html

Lütfen yardım edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Gürkan Yücedağ
Bütün sürücülerinizi Bios chipset ve ekran kartı olmak üzere üretici web sayfalarından güncellemenizi rica ederim.

Eğer tüm sürülerinizi güncellemenize rağmen sorun devam ediyorsa ve bilgisayarınız servisten geldiğinde temiz kurulum yapılmamış ise temiz kurulum yapıp, sürücüleri güncelleyerek tüm yazılımsal sorunları elediğinizden emin olmanızı ve sorun devam ederse, donanım için servisle iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BitDefender'ı kaldırın.

PS/2 portuna takılı bir şey varsa çıkarın.

HDTune ile diskinizi test edip sonuçları paylaşın.

Proxy veya VPN kullanıyorsanız kullanmayın.

Bu rehberi uygulayın: https://www.technopat.net/sosyal/konu/eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/
Hocam bit defender olduğunu nerden anladın korktum vallahi, tamamdır yapayım.
Bütün sürücülerinizi Bios chipset ve ekran kartı olmak üzere üretici web sayfalarından güncellemenizi rica ederim.

Eğer tüm sürülerinizi güncellemenize rağmen sorun devam ediyorsa ve bilgisayarınız servisten geldiğinde temiz kurulum yapılmamış ise temiz kurulum yapıp, sürücüleri güncelleyerek tüm yazılımsal sorunları elediğinizden emin olmanızı ve sorun devam ederse, donanım için servisle iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
Sizce ramlere overclock yapmamın bunla alakası var mı? Bir tek valorantta oldu bu

erturk.gg

80+ Bronze

erturk.gg

80+ Bronze
@Vesemir hocam siz de bir bakarsanız

Top Bottom