Neler Yeni

2.Kez korona olma ihtimalim var mı?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Bugün burnum akıyordu baya hapşurdum boğazımda gıcık var ben ekim son/ Kasımın ilk haftası korona geçirdim ve korona geçirdiğimiz zaman 6 ay bidaha olmuyomuşuz diye bişey okudum ama tekrar korona olma ihtimalim var mı?

knozhupgrade

80+ Bronze
Bugün burnum akıyordu baya hapşurdum boğazımda gıcık var ben ekim son/ Kasımın ilk haftası korona geçirdim ve korona geçirdiğimiz zaman 6 ay bidaha olmuyomuşuz diye bişey okudum ama tekrar korona olma ihtimalim var mı?
Test vermek durumunda kaldım ve 14 gün boyunca hiçbir sorun olmamasına rağmen evde kaldım. 14 gün bitti ve hasta oldum :)
Yani her ân olabiliyorsun. Ancak zamanla alışıyor vücudun.

Sliperry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bayram Aga
ilk defa 6 ay bir daha olmuyor muşuz diye senden duydum benim bildiğim geçirebilirsin 6 ay içinde de

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Ben şuan karantinadayım 2 ay içinde 2. Oluşum ilkine göre daha farklı oldum ama ilkinde tat almam gitti birazda ateşim var gibiydi şimdi nerdeyse hiçbir şeyim yok ama testim pozitif çıktı 8 gün daha evdeyim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Ben şuan karantinadayım 2 ay içinde 2. Oluşum ilkine göre daha farklı oldum ama ilkinde tat almam gitti birazda ateşim var gibiydi şimdi nerdeyse hiçbir şeyim yok ama testim pozitif çıktı 8 gün daha evdeyim
Allah sifa versin bol su icin bol meyve sebze yiyin
Odanızın Camlarını açın
Hareket edin sabit durmayın çok
Varsa Ek C ve D Alın(Filyasyon ekipleri getirebiliyor)
Cok Haber falan bakmayın moraliniz düserse bağısıklık düser

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
ihtimal var

Liberal Kenobi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burnum falan akıyor Omicron olabilirmiyim?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Teşekkür ederim bol bol hareket ediyorum sporla da ugrastigim için hareketsiz durmak zor geliyor 😂

Top Bottom