merhabalar arkadaşımla ben stardew valley bitirdik ve yeni oyun arıyoruz arkadaşımın ve benim bilgisayarım kötü 50 tl altında güzel bir oyun önerir misiniz? (terraria,dont starve together hariç) keşif olursa iyi olur
keşif oyunu değil ama pc nız en kötü gt420 olsa bile dead space 3 ü öneririm coop sarıyormerhabalar arkadaşımla ben stardew valley bitirdik ve yeni oyun arıyoruz arkadaşımın ve benim bilgisayarım kötü 50 TL altında güzel bir oyun önerir misiniz? (terraria,dont starve together hariç) keşif olursa iyi olur
teşekkür ederim ama daha sakin bir oyun önerebilirmisinkeşif oyunu değil ama pc nız en kötü gt420 olsa bile dead space 3 ü öneririm coop sarıyor
kankam ben aksiyon oyunlarını sevıyorum ya maalesef o tarz önerilerim yok ama kesinlikle dead space 3 e şans verinteşekkür ederim ama daha sakin bir oyun önerebilirmisin
tamam teşekkürler yinedekankam ben aksiyon oyunlarını sevıyorum ya maalesef o tarz önerilerim yok ama kesinlikle dead space 3 e şans verin
rica ederim iyi oyunlartamam teşekkürler yinede
kötü bildiğin nasıl söyleyebilirim bunu valorant açmıyor meselasistemin kötü de ne kadar kötü. bilgi vermeden bilgi almaya çalışıyorsun.
parçaları söyleyerek. senin bilgisayarının ne açıp açamadığını bilemeyiz. parça söylersen yardımcı oluruz.kötü bildiğin nasıl söyleyebilirim bunu valorant açmıyor mesela
i5 3470 3.20 ghz 4 gb ram amd radeon 6510 series arkadaşımınki daha kötüparçaları söyleyerek. senin bilgisayarının ne açıp açamadığını bilemeyiz. parça söylersen yardımcı oluruz
bilgisayar yetmiyorIt Takes Two
oynayabilirsiniz ea play ile 40 TL