Neler Yeni

2 Kulaklık Arasında Kaldım

HS35 vs Arctis 1

• Oy kullanan toplam üye
    15

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
Forumda çok fazla 300 - 400tl'ye kulaklık önerisi başlığı bulunuyor. Ben de 1 tane açmıştım. Günlerdir yaptığım araştırma sonucunda jd 7.1 uzun kullanım sonucu pedleri kendini salıyor bilgisine ulaştım. AVM'ye gidip denemek istemiyorum. Son olarak Arctis 1 ve HS35 arasında kaldım. Bu 2 kulaklıkta da 7.1 teknolojisine ait bir bilgi yok.
Sizce 7.1 teknolojili bir kulaklık mı almalıyıım yoksa bu ikisi gayet iyi mi? Sizce hangisi? Daha iyi önerileriniz var ise kontrol edebilirim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arctis 1 (y)

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
7.1 Gerçek olmadığı sürece çok etkili değiller. İkisi gayet iyi ama bir Arctis 1 Wireless ve Arctis 5 2019 SteelSeries kullanıcısı olarak: Arctis 1 aşırı rahattı ama tüm SteelSeries kulaklıkların kronik sorunu olan mıknatıs sorunu ile karşılaştım hijyenik ürün olup iade kabul edilmeyeceği en fazla değişim yapılabileceği söylendi. Kontrol sonrasında ise iademi kabul ettiler nasıl oldu ben de anlamadım. Eğer Arctis 1 alacaksan alır almaz kulaklıkla hareket ederken yüksek sesle müzik dinle eğer sesin kesildiğini / az geldiğini hissedersen iade/değişim talebi oluştur. Ses kasma konusunda falan baya iyidi

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7.1 Gerçek olmadığı sürece çok etkili değiller. İkisi gayet iyi ama bir Arctis 1 Wireless ve Arctis 5 2019 Steelseries kullanıcısı olarak: Arctis 1 aşırı rahattı ama tüm Steelseries kulaklıkların kronik sorunu olan mıknatıs sorunu ile karşılaştım hijyenik ürün olup iade kabul edilmeyeceği en fazla değişim yapılabileceği söylendi. Kontrol sonrasında ise iademi kabul ettiler nasıl oldu ben de anlamadım. Eğer Arctis 1 alacaksan alır almaz kulaklıkla hareket ederken yüksek sesle müzik dinle eğer sesin kesildiğini / az geldiğini hissedersen iade/değişim talebi oluştur. Ses kasma konusunda falan baya iyidi
Arctis 1 için bir kaç yorum okuduğumda sesi dışarı verdiğini ve mikrofonun kulaklıktan çıkan sesi, dış sesi aldığını söylemişler. Bu doğru mu?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Arctis 1 için bir kaç yorum okuduğumda sesi dışarı verdiğini ve mikrofonun kulaklıktan çıkan sesi, dış sesi aldığını söylemişler. Bu doğru mu?
Ben 1 hafta kullandım her şeyini test ettim ama böyle bir şey ile karşılaşmadım. Mikrofon kalitesi çok iyi ama gürültü engelleme konusunda birazcık geri kalıyor diyebilirim.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Arctis 1 Bence

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yanda tüm ekipmanlarımın steel series olması, diğer yanda deri yerine sünger olan ve terletmeyen HS35. Çok kararsızım :D Sanırım steel seriesten yana kullanıcam tercihimi.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Bir yanda tüm ekipmanlarımın steel series olması, diğer yanda deri yerine sünger olan ve terletmeyen HS35. Çok kararsızım :D Sanırım steel seriesten yana kullanıcam tercihimi.
Arctis 1 in kulak pedleri sünger değil mi?

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
Arctis 1 in kulak pedleri sünger değil mi?
aa sanırım gözden kaçırmışım, ben siparişimi vereyim hemen :D Saol valla. Mouse olarakta rival 3 alıcam. Mouse olayına çok bakmadım ama seçim iyi mi sizce?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
aa sanırım gözden kaçırmışım, ben siparişimi vereyim hemen :D Saol valla. Mouse olarakta rival 3 alıcam. Mouse olayına çok bakmadım ama seçim iyi mi sizce?
Rival 3 ün bazı mouse pedlerde sıkıntılı çalıştığını duydum. Rival 110 da tercih edebilirsiniz iyi mousetur. Ayrıca bir ricam olucak. Kulaklığın geldikten sonra deneyimlerini benimle paylaşır mısın? Yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum.

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
Rival 3 ün bazı mouse pedlerde sıkıntılı çalıştığını duydum. Rival 110 da tercih edebilirsiniz iyi mousetur. Ayrıca bir ricam olucak. Kulaklığın geldikten sonra deneyimlerini benimle paylaşır mısın? Yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum.
tabikide, steel series almamın sebebi klavyem ve mousepadim steel series (navi) bundan dolayı sorun olacağını sanmıyorum.

Top Bottom