Dostlar selamlar ayın 10'unda pazar günü hes ilaç Afyon sporun maçına gitmeyi düşünüyorum biletleri oradan mı alıyoruz birde pazar günü nereden forma bulabilirim teşekkürler Afyonda olup bilenler yazarsa sevinirim
hepsini kurul üyeleri almış maç beleşmiş acaba vip içine geçerlimi ?Hacı passodan kontrol et varsa orada vardır yoksa da stad çevresini yokla. Belki beleşe girersin.
beleşmiş bu maçbulabildin mi
vipe beleş giriş olmazhepsini kurul üyeleri almış maç beleşmiş acaba vip içine geçerlimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
beleşmiş bu maç
valla ben imza almak için vipe 700 800 tl vermeye razıyım belki başkanla vb. tanışır imza vb. alırımvipe beleş giriş olmaz
hocam afyonsporun başkanına futbolcularına ulaşmak zor değildir normal maçlarda vs bolca foto imza alabilirsinvalla ben imza almak için vipe 700 800 tl vermeye razıyım belki başkanla vb. tanışır imza vb. alırım
Evet zor değildir ama kale arkası gidersem alamam kale arkası çok kalabalık oluyohocam afyonsporun başkanına futbolcularına ulaşmak zor değildir normal maçlarda vs bolca foto imza alabilirsin
2.ligde passo yok gişeden alacaksınDostlar selamlar ayın 10'unda pazar günü hes ilaç Afyon sporun maçına gitmeyi düşünüyorum biletleri oradan mı alıyoruz birde pazar günü nereden forma bulabilirim teşekkürler Afyonda olup bilenler yazarsa sevinirim