🔥İndirim 🔥2 metre Spigen Type-C to Type-C 199 TL

İhtiyacım yok ama yine de aldım. 2 metre 60W destekli spigen bir kablo için fiyatı çok uygun geldi.

Adaptörle indirimde olduğu vakit aldım 4 tane 2 si bozuldu. Spigenden beklemediğim bir kalitesizlik var.

Aldım, klavye kablosu yaparım hiç olmadı :D

Aldım, klavye kablosu yaparım hiç olmadı :D
1 metre olanı almak daha mantıklı mı diye düşündüm de klavye içinse kasa uzakta olabilir. 2 metre alman iyi olmuştur.
Ben de 1 metre olanından 2 adet aldım. 50TL kupon o ürüne devamlı geliyor. İlla bir gün lazım olur maksadıyla da alınabilir.
Biliyorsundur papel ile daha uyguna geliyor.

1 metre olanı almak daha mantıklı mı diye düşündüm de klavye içinse kasa uzakta olabilir. 2 metre alman iyi olmuştur.
Ben de 1 metre olanından 2 adet aldım. 50TL kupon o ürüne devamlı geliyor. İlla bir gün lazım olur maksadıyla da alınabilir.
Uzak, eski tip masa :D

50 TL daha ver 2 metre olsun

Bununla birlikte kullanılabilecek hızlı şarja uygun type c çıkışlı adaptör önerebilir misiniz ? S21fe ile kullanılacak hızlı şarj için
Yine spigen in adaptörlerini alabilirisin , biz beğendik , en çok satan ürünlerin başında zaten. Samsung PPS 2 sertifikası var.

Yine spigen in adaptörlerini alabilirisin , biz beğendik , en çok satan ürünlerin başında zaten. Samsung PPS 2 sertifikası var.
Sağolun hocam öyle yaptım 30w destekli adaptörünü aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri