Öneri 2. monitör bilgisayarı ne kadar yorar ?

Juiclair0

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,921
anakart - msı b450m a pro max
işlemci - ryzen 5 3600 35mb
ekran kartı - asus rx 570 4GB
ram - hyper x fury 8x2 3200mhz
arkadaşlar sistemim bu 1. ekran olarak msı g273qf 165 hz 1ms monitör kullanıyorum 2k mı yoksa 4k mı bilmiyorum ama windows görüntü seçeneklerinde 3600küsüratlı çözünürlük var. 1. ekran olarak bunu kullanıyorum. Elimde fazladan philips'in aman aman olmayan vga girişli bir monitörü var. Bunu 2. ekran olarak bağlasam, Arada yayın açıyorum yayın bilgisi, obs, msı afterburner gibi değerlere ordan bakmak istiyorum. 2. monitörü bağlarsam yukarda belirttiğim sistemde valorant ve cs de fps farkı çok olur mu ?

2. Ekran bir düşüşe neden olmaz dostum takıp kullabilrsin. Ha o programlar altta açık olmus ha yanda ki ekranda bir farkı yok.

2. Ekran bir düşüşe neden olmaz dostum takıp kullabilrsin. Ha o programlar altta açık olmus ha yanda ki ekranda bir farkı yok.
peki 2 hdmi kullansam ekran kartımdaki dp girişi bozuk galiba öyle düşünüyorum. 1. ekran ekran kartımın hdmi girişine takılı ve ekran kartımda 1 dp 1 hdmi var 2. ekranımın görüntüsünü anakartımın hdmi girişine taksam görüntü alabilir miyim ?

Ekran kartında başka giriş yokmu pek anlamadim
ekran kartımda 1 adet dp 1 adet hdmi girişi var. 1. monitörümü ekran kartımın hdmi girişinde kullanıyorum. 2. monitörümü anakartımın hdmi girişinde kullanmak için bir yol arıyorum.

Bazı rx570lerde VGA girişi var seninkindede varsa onu hdmiya dönüştürerek kulanabilirsin

Geri