Epic gamesten r6 tavsiye etmiyorum güncellemelerde sıkıntı yaşıyorsun. Zamanında 20 küsur TL diye epikten aldım. Ugrasilmaz olmaya başladı oyun sürekli güncelleme aldığından dolayı. Bende Steam üzerinden aldım.Arkadaşlar epic games’te şuan bannerlord 75 rainbow operator edition 62 TL hangisi almak daha mantıklı? İlerde steam de bu fiyatlara bulabilir miyim?
Warband baya oynadım ama bannerlorda da geçmek istiyorum r6 ise ps de oynuyosum pc e de almak istiyodumWarband oyununun içinden geçenlerdensen R6
Daha önce M&B oyunu oynamadıysan deneyebilirsin
R6 yı o zaman steam indirimi için bekliyimEpic gamesten r6 tavsiye etmiyorum güncellemelerde sıkıntı yaşıyorsun. Zamanında 20 küsur TL diye epikten aldım. Ugrasilmaz olmaya başladı oyun sürekli güncelleme aldığından dolayı. Bende Steam üzerinden aldım.
Evet rainbow haziran da düşer diye düşünüyorum bannerlord ucuz geldi steam de bu kadar düşmez heraldebence kesinlikle alınır ve steamde bu kadar düşeceğini sanmıyorum. Ama rainbow steamdede düşüyor. Epic gamestende oyun alabilirsin hemde ne farkederki?
hocam o kişiden kişiye değişirde fiyat olarak sordum steam yaz indirimlerinde veya epicde daha ucuza iner miRainbow mağara oyunu hocam bannerlord daha iyi bir seçim bence
ne gibi sıkıntılar oluyo hocamEpic gamesten r6 tavsiye etmiyorum güncellemelerde sıkıntı yaşıyorsun. Zamanında 20 küsur TL diye epikten aldım. Ugrasilmaz olmaya başladı oyun sürekli güncelleme aldığından dolayı. Bende Steam üzerinden aldım.
İkiside daha düşüğe olmaz gibi ama rainbow yaz indiriminde olmasada seneye standart sürümü bedava olur diye tahmin ediyorum.hocam o kişiden kişiye değişirde fiyat olarak sordum steam yaz indirimlerinde veya epicde daha ucuza iner mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne gibi sıkıntılar oluyo hocam
hocam rainbow bedava olursa biter o oyun. bannerlord geçen 60 a alınıyomuş heralde ondan sordum ama daha 60 a düşmez heralde en iyisi şimdi almak teşekkürler cevabın için.İkiside daha düşüğe olmaz gibi ama rainbow yaz indiriminde olmasada seneye standart sürümü bedava olur diye tahmin ediyorum.
Bannerlord daha iyi bir yatırım yani
Gülerim geçerim.Rainbow mağara oyunu hocam bannerlord daha iyi bir seçim bence
güncellemeler geç alınıyor diğer platformlara göre, harici olarak epik'ten başlatınca optimizasyon sıkıntısı oluyor. Steam'da gayet güzel indirime giriyor, beklenir alınırne gibi sıkıntılar oluyo hocam
Hocam steamde indirime girdi r6 deluxe edition 14.50 tl ye geliyo (30 tl kuponum var) bu şekilde alıyorum o zaman çok sıkıntı oluyosaGülerim geçerim.
güncellemeler geç alınıyor diğer platformlara göre, harici olarak epik'ten başlatınca optimizasyon sıkıntısı oluyor. Steam'da gayet güzel indirime giriyor, beklenir alınır
Şu an Steamde indirimde R6 35 TL'ye düşmüş.hocam o kişiden kişiye değişirde fiyat olarak sordum steam yaz indirimlerinde veya epicde daha ucuza iner mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne gibi sıkıntılar oluyo hocam