Neler Yeni

2 oyundan hangisi alınmalı ?

N0XI

80+ Bronze
Arkadaşlar epic games’te şuan bannerlord 75 rainbow operator edition 62 tl hangisi almak daha mantıklı? İlerde steam de bu fiyatlara bulabilir miyim?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
bence kesinlikle alınır ve steamde bu kadar düşeceğini sanmıyorum. Ama rainbow steamdede düşüyor. Epic gamestende oyun alabilirsin hemde ne farkederki?

Avolay

80+ Gold
Warband oyununun içinden geçenlerdensen R6
Daha önce M&B oyunu oynamadıysan deneyebilirsin

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Arkadaşlar epic games’te şuan bannerlord 75 rainbow operator edition 62 TL hangisi almak daha mantıklı? İlerde steam de bu fiyatlara bulabilir miyim?
Epic gamesten r6 tavsiye etmiyorum güncellemelerde sıkıntı yaşıyorsun. Zamanında 20 küsur TL diye epikten aldım. Ugrasilmaz olmaya başladı oyun sürekli güncelleme aldığından dolayı. Bende Steam üzerinden aldım.

N0XI

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Warband oyununun içinden geçenlerdensen R6
Daha önce M&B oyunu oynamadıysan deneyebilirsin
Warband baya oynadım ama bannerlorda da geçmek istiyorum r6 ise ps de oynuyosum pc e de almak istiyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic gamesten r6 tavsiye etmiyorum güncellemelerde sıkıntı yaşıyorsun. Zamanında 20 küsur TL diye epikten aldım. Ugrasilmaz olmaya başladı oyun sürekli güncelleme aldığından dolayı. Bende Steam üzerinden aldım.
R6 yı o zaman steam indirimi için bekliyim

bence kesinlikle alınır ve steamde bu kadar düşeceğini sanmıyorum. Ama rainbow steamdede düşüyor. Epic gamestende oyun alabilirsin hemde ne farkederki?
Evet rainbow haziran da düşer diye düşünüyorum bannerlord ucuz geldi steam de bu kadar düşmez heralde

N0XI

80+ Bronze
Rainbow mağara oyunu hocam bannerlord daha iyi bir seçim bence
hocam o kişiden kişiye değişirde fiyat olarak sordum steam yaz indirimlerinde veya epicde daha ucuza iner mi

ne gibi sıkıntılar oluyo hocam

MENGELE88

80+ Bronze
hocam o kişiden kişiye değişirde fiyat olarak sordum steam yaz indirimlerinde veya epicde daha ucuza iner mi

İkiside daha düşüğe olmaz gibi ama rainbow yaz indiriminde olmasada seneye standart sürümü bedava olur diye tahmin ediyorum.
Bannerlord daha iyi bir yatırım yani

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI

N0XI

80+ Bronze
İkiside daha düşüğe olmaz gibi ama rainbow yaz indiriminde olmasada seneye standart sürümü bedava olur diye tahmin ediyorum.
Bannerlord daha iyi bir yatırım yani
hocam rainbow bedava olursa biter o oyun. bannerlord geçen 60 a alınıyomuş heralde ondan sordum ama daha 60 a düşmez heralde en iyisi şimdi almak teşekkürler cevabın için.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
  • Beğen
Reaksiyonlar: N0XI

N0XI

80+ Bronze
Gülerim geçerim.

güncellemeler geç alınıyor diğer platformlara göre, harici olarak epik'ten başlatınca optimizasyon sıkıntısı oluyor. Steam'da gayet güzel indirime giriyor, beklenir alınır
Hocam steamde indirime girdi r6 deluxe edition 14.50 tl ye geliyo (30 tl kuponum var) bu şekilde alıyorum o zaman çok sıkıntı oluyosa

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk

Şu an Steamde indirimde R6 35 TL'ye düşmüş.

N0XI

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: baid
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,698
Üyeler
168,818
Son üye