Skynel
80+ Gold
Dahası
Her oyunda geçmez ama dostum onu da düşünmek lazım 4 çekirdek çok azama küçük bir oc ile geçecektir
Her oyunda geçmez ama dostum onu da düşünmek lazım 4 çekirdek çok azama küçük bir oc ile geçecektir
Alıntıyı görüntüle
Son hali bu şekilde yaptım. Nasıl? alayım mı? Ssd yi de yukarda önerilenden bakacağım.
tamamdır çok teşekkür ederimAlıntıyı görüntülePollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
şu şekilde alırsan daha doğru ve güzel olur
Dostum bir düzeltme anakartı B450MH yapıp al alacaksan tabi iyi forumlar.tamamdır çok teşekkür ederim
Hiçbir sıkıntı olmaz RTX 2060Super ile bile kullanabilirsiniz o işlemciyiPeki bu sistemde ekran kartına rtx 2060 koysam nası olur? 6300 oluyo fiyat ama diğer özelliklerle uyumluysa bunu da düşünebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepinizin yorumları için teşekkürler. Son attığınız 2 sistem arasında kaldım. Bakacağım ikisine de.
İyi araştırmanızı öneririm.Bende öyle sanıyordum.Oradaki SSD kronik sorunlu değil. O sorun 120 ve 240gb olanlar için geçerli.
Kendim kullanıyorum 5 aydır. %90 dolu. Okuma-yazma oranı gayet iyi.İyi araştırmanızı öneririm.Bende öyle sanıyordum.
Anakartı Biostar B450MH yapması daha iyi olur, fiyat düşüyor hem de.Alıntıyı görüntülePollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
şu şekilde alırsan daha doğru ve güzel olur
Sandisk SSD Plus Okuma Hızında Ani Düşüş Sorunu | Technopat SosyalKendim kullanıyorum 5 aydır. %90 dolu. Okuma-yazma oranı gayet iyi.
Aynen dostum sonradan ekledim zaten anakartın a320 olduğunu farketmedimAnakartı Biostar B450MH yapması daha iyi olur, fiyat düşüyor hem de.
SSD'yi de iptal edip başka bir yerden Patriot Burst alması daha iyi olur.