Neler Yeni

2 PC yayın capture Card düşük çözünürlük sorunu ve 144Hz sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
utku
Merhabalar, ben 2 PC yayın yapmayı önce ndı ile denedim ping sorununu çözemedim başlık açtım fakat geri dönüş alamadım, yabancı kaynaklarda da araştırmalarım sonucu capture Card almam gerektiğini öğrendim ve ucuza capture Card aldım. (görsele aldığım cc ı ekledim.)

Capture Card'ı bağladım görüntüyü aktardım yayın PC'sinden oyun pcsinin görüntüsünü OBS'e yansıttım, yayını açabildim.

Bazı araştırmalarım sonucu; capture Card ekranı ile oyun oynadığım ekranı görüntü ayarlarından "1 ve 2 üzerinde göster seçeneğini" seçtim fakat bu seçeneği seçince oyun içinde Hz değerim 60Hz'ye düşüyor, 144Hz'ye yükseltemiyorum. Windows görüntü ayarlarından 144 gözüküyor ama oyun için algılamıyor. Görüntüyü 1080p gayet güzel vereibiliyorum.
(Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Call of Duty Warzone gibi oyunlarda denedim )

Bende biraz daha araştırma yaparak "1 ve 2 üzerinde göster seçeneğini" kapatıp "bu ekranları genişlet" seçtim ve OBS üzerinden tam ekran yansıtması seçeneğinden capture Card'ı seçtim ve 144Hz seçeneğini seçebildim ama bu seferde görüntü bulanıklaştı yazılar okunamaz hale geldi yayında. 1080p yayın vermeme rağmen 480p gibi yayın olmaya başladı.

Yani kısaca hem 144Hz alabilmek istiyorum hem de en azından 720p okunabilen görüntü verebilmek istiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim.

İnternet hızımı görsellere ekledim ve verdiğim bitrate 5000 yani internetle ilgili bir problemim yok.
Yayın pcsi ve oyun pcsi bu işleri sorunsuz yapabilecek kapasitedeler.

Ekler

• 10714269777970.jpg
    10714269777970.jpg
    18.5 KB · Hit: 70
  • hız.png
    hız.png
    42.8 KB · Hit: 72
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567