Neler Yeni

2 si arasinda ne farklar var ?

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Fan görünümleri olarak dark guardiani daha cok sevdim ama fiyat farkı az , ne özellik ekleniyor bilmiyorum.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Tek fark fanlar. Pro modelde ARGB fanlar var. Standart modelde RGB.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Fan görünümleri olarak dark guardiani daha cok sevdim ama fiyat farkı az , ne özellik ekleniyor bilmiyorum.
Fan farkı var. Birisi RGB birisi ARGB.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Fan farkı var. ARGB fanlar çok hoş duruyor diye düşünüyorum ama bu kasaya pek uymamış gibi.

RGB de tüm ledler tek renk yanar ARGB de her led değişken yanar. Mesela fanın yarısı sarı yarısı mavi olsun dersen bunu RGB fanda yapamazsın ARGB fan gerekir 😀

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan farkı var. ARGB fanlar çok hoş duruyor diye düşünüyorum ama bu kasaya pek uymamış gibi.

RGB de tüm ledler tek renk yanar ARGB de her led değişken yanar. Mesela fanın yarısı sarı yarısı mavi olsun dersen bunu RGB fanda yapamazsın ARGB fan gerekir 😀
Fan farkı var. Birisi RGB birisi ARGB.
Yok hocam özellik olarak farklar var youtubede bahsediyorlar ama ben anlamiyom. Kontrolculeri değişik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek fark fanlar. Pro modelde ARGB fanlar var. Standart modelde RGB.
.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yok hocam özellik olarak farklar var youtubede bahsediyorlar ama ben anlamiyom. Kontrolculeri değişik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Kontrolcü fan yüzünden değişik. Dediğim gibi ARGB fanları çok daha fazla modla ayarlama imkanı var.

Ufak birkaç fark daha var sanırım mesela ön tarafa 360mm sıvı soğutma takmak Pro da daha basitmiş ama çok benzer modeller öyle şeylere çok takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrolcü fan yüzünden değişik. Dediğim gibi ARGB fanları çok daha fazla modla ayarlama imkanı var.

Ufak birkaç fark daha var sanırım mesela ön tarafa 360mm sıvı soğutma takmak Pro da daha basitmiş ama çok benzer modeller öyle şeylere çok takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Simdi buldum reis, ben düz modelin tek renk fanlarini daha cok begenmistim lakin onun kontrolcusu azmis fan hizini ayarlamak için kasanin yanini acip durmak lazimmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,201
Üyeler
160,980
Son üye
gececi05