Hem klavye hem de mouse için pad alıyorsan büyük alman iyidir fakat rgb bir noktadan sonra sıkıyor. Eğer ki valorant ve cs gibi oyunlarda gelişmek istiyorsan sadece mouse alanı kaplayan padler alın.Alıntıyı görüntüle
İki tane mouse pad arasında kaldım valorant cs gibi oyunlar oynayan birisiyim onun için iyi bir tepki vermem lazım sağa sola dönerken iyi kayan sıkıntı çıkarmayan uzun yıllar kullanacağım bir mouse arıyorum şu ikisi arasında birini tercih etmek istiyorum sizce hangisi mouse iyi kaysın benim için gerisi önemli degilAlıntıyı görüntüle
Hocam klasse mouse padler çok pahalı 400 liradan assagı yok yaniXrades, Klasse markalarına bakabilirsin. Bilinen markalara göre daha ucuz fiyatla aynı performansı veriyor
Hem klavye hem de mouse için pad alıyorsan büyük alman iyidir fakat rgb bir noktadan sonra sıkıyor. Eğer ki valorant ve cs gibi oyunlarda gelişmek istiyorsan sadece mouse alanı kaplayan padler alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ki illa büyük mousepad istiyorsan trendyoldan xrades.
Buyurun alın hayırlı olsun, yaklaşık 6-7ay kadar bu mousepadi kullandım. Sonra da klasse longteng geçtim. Eğer ki profesyonellik düşünürsen, rankını bayağı yükseğe çıkartırsan, profesyonel bir mouse pad de lazım olur. Ha normal takılırsan da bayağı bir götürür. Üstüne çay kahve döktüm çok sorun çıkmadı.Hocam klasse mouse padler çok pahalı 400 liradan assagı yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şunu almaya karar kıldım alınır mıXrades Mor Uzay 90x40 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Mor Uzay 90x40 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Makinede falan yıkarsam sıkıntı çıkarır mı valoda falan immo 3 üm şuan kendimi iyi yerlere getirmek istiyorum onun için bunu tercih ediyorum sanada güveniyorum sıkıntı çıkmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla siparişimi verdim tekrardan çok sağolBuyurun alın hayırlı olsun, yaklaşık 6-7ay kadar bu mousepadi kullandım. Sonra da klasse longteng geçtim. Eğer ki profesyonellik düşünürsen, rankını bayağı yükseğe çıkartırsan, profesyonel bir mouse pad de lazım olur. Ha normal takılırsan da bayağı bir götürür. Üstüne çay kahve döktüm çok sorun çıkmadı.
İmmo 3e kadar çıktıysan başarılarının devamını dilerim. Tekrardan hayırlı olsun ama elinize para geçtiğinde üst düzey bir pad almanızı öneririm. Bu arada mouseniz nedir?Makinede falan yıkarsam sıkıntı çıkarır mı valoda falan immo 3 üm şuan kendimi iyi yerlere getirmek istiyorum onun için bunu tercih ediyorum sanada güveniyorum sıkıntı çıkmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla siparişimi verdim tekrardan çok sağol
İmmo 3e kadar çıktıysan başarılarının devamını dilerim. Tekrardan hayırlı olsun ama elinize para geçtiğinde üst düzey bir pad almanızı öneririm. Bu arada mouseniz nedir?
İleride alacak olursanız klasse longteng öneririm. Aklınızda bulunsun.Makinede falan yıkarsam sıkıntı çıkarır mı valoda falan immo 3 üm şuan kendimi iyi yerlere getirmek istiyorum onun için bunu tercih ediyorum sanada güveniyorum sıkıntı çıkmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla siparişimi verdim tekrardan çok sağol
Sonuna kadar önerebileceğim bir mouse kendisi
Tamamdır aklımda olacak tekrardan yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederimİleride alacak olursanız klasse longteng öneririm. Aklınızda bulunsun.
hocam geçen sene sonbaharda 180e almıştım ben bunu itopyadan
Valla bende 2 sene önce trendyoldan 120 lira almıştım indirim kuponuyla birlikte şuan fiyatı aşırı pahalı olmuş ama çok memnunum hâlâ hiçbir sıkıntısı yokhocam geçen sene sonbaharda 180e almıştım ben bunu itopyadan