Neler Yeni

2 tane mouse pad arasında kaldım acil bir yardım eder misiniz alacağımda

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Xrades, Klasse markalarına bakabilirsin. Bilinen markalara göre daha ucuz fiyatla aynı performansı veriyor

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
İki tane mouse pad arasında kaldım valorant cs gibi oyunlar oynayan birisiyim onun için iyi bir tepki vermem lazım sağa sola dönerken iyi kayan sıkıntı çıkarmayan uzun yıllar kullanacağım bir mouse arıyorum şu ikisi arasında birini tercih etmek istiyorum sizce hangisi mouse iyi kaysın benim için gerisi önemli degilAlıntıyı görüntüle
Hem klavye hem de mouse için pad alıyorsan büyük alman iyidir fakat rgb bir noktadan sonra sıkıyor. Eğer ki valorant ve cs gibi oyunlarda gelişmek istiyorsan sadece mouse alanı kaplayan padler alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ki illa büyük mousepad istiyorsan trendyoldan xrades markasına bakın.

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
Xrades, Klasse markalarına bakabilirsin. Bilinen markalara göre daha ucuz fiyatla aynı performansı veriyor
Hocam klasse mouse padler çok pahalı 400 liradan assagı yok yani

Hem klavye hem de mouse için pad alıyorsan büyük alman iyidir fakat rgb bir noktadan sonra sıkıyor. Eğer ki valorant ve cs gibi oyunlarda gelişmek istiyorsan sadece mouse alanı kaplayan padler alın.

Eğer ki illa büyük mousepad istiyorsan trendyoldan xrades.

Hocam şunu almaya karar kıldım alınır mı

Son düzenleme:

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam klasse mouse padler çok pahalı 400 liradan assagı yok yani

Hocam şunu almaya karar kıldım alınır mı
Buyurun alın hayırlı olsun, yaklaşık 6-7ay kadar bu mousepadi kullandım. Sonra da klasse longteng geçtim. Eğer ki profesyonellik düşünürsen, rankını bayağı yükseğe çıkartırsan, profesyonel bir mouse pad de lazım olur. Ha normal takılırsan da bayağı bir götürür. Üstüne çay kahve döktüm çok sorun çıkmadı.

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
Buyurun alın hayırlı olsun, yaklaşık 6-7ay kadar bu mousepadi kullandım. Sonra da klasse longteng geçtim. Eğer ki profesyonellik düşünürsen, rankını bayağı yükseğe çıkartırsan, profesyonel bir mouse pad de lazım olur. Ha normal takılırsan da bayağı bir götürür. Üstüne çay kahve döktüm çok sorun çıkmadı.
Makinede falan yıkarsam sıkıntı çıkarır mı valoda falan immo 3 üm şuan kendimi iyi yerlere getirmek istiyorum onun için bunu tercih ediyorum sanada güveniyorum sıkıntı çıkmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla siparişimi verdim tekrardan çok sağol

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Makinede falan yıkarsam sıkıntı çıkarır mı valoda falan immo 3 üm şuan kendimi iyi yerlere getirmek istiyorum onun için bunu tercih ediyorum sanada güveniyorum sıkıntı çıkmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla siparişimi verdim tekrardan çok sağol
İmmo 3e kadar çıktıysan başarılarının devamını dilerim. Tekrardan hayırlı olsun ama elinize para geçtiğinde üst düzey bir pad almanızı öneririm. Bu arada mouseniz nedir?

Berke123

80+ Bronze
hangisi iyidir bilemem ama 80x30 yerine 90x40 tercih ederdim şahsen

El-Turco

80+ Bronze
düşük bütçelerde porge önerebilirim büyük mousepad olarak 90x40 veya 70x30 alacaksanız eğer, güzel baskısı ve speed yüzeyi var

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
İleride alacak olursanız klasse longteng öneririm. Aklınızda bulunsun.

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
hocam geçen sene sonbaharda 180e almıştım ben bunu itopyadan
Valla bende 2 sene önce trendyoldan 120 lira almıştım indirim kuponuyla birlikte şuan fiyatı aşırı pahalı olmuş ama çok memnunum hâlâ hiçbir sıkıntısı yok

Top Bottom