Neler Yeni

2 tane mouse pad arasında kaldım acil bir yardım eder misiniz alacağımda

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
IMG_20230401_013605.jpg

İki tane mouse pad arasında kaldım valorant cs gibi oyunlar oynayan birisiyim onun için iyi bir tepki vermem lazım sağa sola dönerken iyi kayan sıkıntı çıkarmayan uzun yıllar kullanacağım bir mouse arıyorum şu ikisi arasında birini tercih etmek istiyorum sizce hangisi mouse iyi kaysın benim için gerisi önemli degil
IMG_20230401_013615.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Mustafa Açıcı
Alıntıyı görüntüle
İki tane mouse pad arasında kaldım valorant cs gibi oyunlar oynayan birisiyim onun için iyi bir tepki vermem lazım sağa sola dönerken iyi kayan sıkıntı çıkarmayan uzun yıllar kullanacağım bir mouse arıyorum şu ikisi arasında birini tercih etmek istiyorum sizce hangisi mouse iyi kaysın benim için gerisi önemli degilAlıntıyı görüntüle
İlki biraz daha iyi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Alıntıyı görüntüle
İki tane mouse pad arasında kaldım valorant cs gibi oyunlar oynayan birisiyim onun için iyi bir tepki vermem lazım sağa sola dönerken iyi kayan sıkıntı çıkarmayan uzun yıllar kullanacağım bir mouse arıyorum şu ikisi arasında birini tercih etmek istiyorum sizce hangisi mouse iyi kaysın benim için gerisi önemli degilAlıntıyı görüntüle
RGB meraklısıysan üsttekini alabilirsin ama o markayı tam olarak bilmiyorum pek bişey diyemem.
monster en azından marka bi sıkıntı olursa geri dönüşte sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGB meraklısıysan üsttekini alabilirsin ama o markayı tam olarak bilmiyorum pek bişey diyemem.
monster en azından marka bi sıkıntı olursa geri dönüşte sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum
Yok rgb meraklısı değilim tek isteğim sağa sola dönerken tepkime süresinde sıkıntı yaşamıyım iyi kaysın benim için yeter yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlki biraz daha iyi gibi
Bana monster gibi geliyorda ilkinin yüzeyini çok bilmiyorum o da iyi olabilir onun için kararsızım yüzeyleri benzerse tercihim rgb olur zaten daha iyi kayan benim için 1-0 öndedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Yok rgb meraklısı değilim tek isteğim sağa sola dönerken tepkime süresinde sıkıntı yaşamıyım iyi kaysın benim için yeter yani

Bana monster gibi geliyorda ilkinin yüzeyini çok bilmiyorum o da iyi olabilir onun için kararsızım yüzeyleri benzerse tercihim rgb olur zaten daha iyi kayan benim için 1-0 öndedir
klavyeyi de mouse pad üzerinde bırakacaksan alttaki olabilir sadece mouse için istiyorsan bence kare geniş olanlardan alabilirsin steelseries'in baya iyi mouse padleri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Mustafa Açıcı

Bildiğim kadarıyla rgb olanın yüzeyi kaliteli ben olsam rgb olanını alırdım yani

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Mousepad i kullanmadan bilemezsin hocam dokusu en önemli şey. Bence her ikisini de tecrübe etmiş birinin yorum yapması daha doğru olur.

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavyeyi de mouse pad üzerinde bırakacaksan alttaki olabilir sadece mouse için istiyorsan bence kare geniş olanlardan alabilirsin steelseries'in baya iyi mouse padleri var
Steelseries yüzeyi en iyi olan mousepadler arasında ama yorumlarına baktığımda bazıları uzun ömürlü hiç sıkıntı yaşamıyor bazıları ise eski kayganlığını gün geçtikçe çok hızlı kaybediyor diyorlar onun için onu tercih etmedim

Mousepad i kullanmadan bilemezsin hocam dokusu en önemli şey. Bence her ikisini de tecrübe etmiş birinin yorum yapması daha doğru olur.
İşte banada tam öyle biri lazım yardımcı olabilecek

Bildiğim kadarıyla rgb olanın yüzeyi kaliteli ben olsam rgb olanını alırdım yani
Banada o geliyor ama bilmediğim için yüzeyi o riski almak istemiyorum mouse u çevirirken sıkıntı yaşamak istemiyorum param boşa gitmesin onun için iyi bir tercih yapmak istiyorum

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Galiba ilk fotodaki rgb yi tercih edeceğim dokularının ve yüzeyinin aynı olduğunu umuyorum

Hocam steelserieste logo ilerde soyuluyormuş soyulursa kötü bir görüntü verebilir
Yıllar geçmesi lazım soyulması için yada sıvı falan bulaştırman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,147
Üyeler
162,783
Son üye