Yardım 2 TB M.2 SSD önerisi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba arkadaşlar, Prime B650M-R" anakartım için uyumlu, uzun ömürlü ve mümkün olduğunca ısınma sorunu olmayan, sorunsuz çalışan bir M.2 SSD arıyorum.
Performans/fiyat dengesini gözeterek, günlük kullanımda ve uzun vadede beni yarı yolda bırakmayacak bir model arayışındayım.
Sizden tecrübenize dayanarak öneri almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Dram modülü Fiyat performans yüksek hız hepsi bir arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tb olduğunu yeni gördüm

Dram modülü Fiyat performans yüksek hız hepsi bir arada

2 tb olduğunu yeni gördüm
Bu uzun vadede yarı yolda bırakabilir bence

Merhaba arkadaşlar, Prime B650M-R" anakartım için uyumlu, uzun ömürlü ve mümkün olduğunca ısınma sorunu olmayan, sorunsuz çalışan bir M.2 SSD arıyorum.
Performans/fiyat dengesini gözeterek, günlük kullanımda ve uzun vadede beni yarı yolda bırakmayacak bir model arayışındayım.
Sizden tecrübenize dayanarak öneri almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
ursanız çok sevinirim. Teşekkürler!

G3 Plus veya kioxia pro 2tb al geç

Kioxia Exceria Pro'nun piyasadaki en iyi SSD'lerden biri. Fiyatı da çok uygun. Al kaç.

Neye dayanarak?
Sağlığı hızlı düşüyor diyenler vardı

Hocam bana az önce aynısını önermediniz mi
Hocam genel anlamda f/p zaten ama güzel bir soğutma bloğuyla desteklenmesi gerekiyor çünkü çok ısınan bir model o da sağlığa doğrudan etki ediyor

Bende de var bundan yani önermesine öneririm ama daha uzun vade için Samsung tek geçerim

Hocam bu fiyatta yok zaten de derdim o değil uzun vadeli demiş arkadaş 2 sene sonra ssdnin performansı düşerse keşke 1k daha verseydim diyebilir ama şans işi düşmeyedebilir ben yorumların yalancısıyım kesinlikle alma da demedim
Vardı ile olmaz o işler gelip bence diye yorum atma bilgin yoksa

Bana bu fiyatta bu hizda dram modülü kaliteli çipli ssd getir bekliyorum

Hocam bu fiyatta yok zaten de derdim o değil uzun vadeli demiş arkadaş 2 sene sonra ssdnin performansı düşerse keşke 1k daha verseydim diyebilir ama şans işi düşmeyedebilir ben yorumların yalancısıyım kesinlikle alma da demedim

Bir modelinde ısınma sorunu vardı eski bir model zaten hangisi oldugunu bildiğim için onermem onu

Bu şuan için fiyatına göre çok ideal kalitede ve güzel bir ssd

hocam kioxisa ssd çok sınıyor ömrü az diyorlardı bu doğru mu havalarda çok sıcak bundan etilenmez mi
Kanka 300tl ye soğutucu alırsın üzerine dahada ısınmaz dert ettiğin konuya bak illa dert ederim vs diyorsan msi m480 de alabilirsin

Geri