Neler Yeni

2 telefon arasında kaldım hangisini almalıyım

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
Bütçe
12
Öncelikle iyi geceler
Bütçem 12k civarınca 2 tane model var aklımda
Birisi Samsung A54 256 GB lık olan model
Diğeri Xiaomi poco x5 pro modeli ikiside neredeyse fiyat aynı hangisini almalıyım karar veremedim kime sorsam farklı farklı yanıt alsamd Samsung al diyen daha fazla benimde aklımda POCO X5 PRO var sizin düşüncelerinizide almak istedim
(Not uzun kullanıyorum cihazları tahmini 3 5 yıl)

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Ben Xiaomi kullanicisi olarak samsung almanızı öneririm. Arayüz olarak cok daha basarili ayrica en onemli kriter bence guncelleme. 4 buyuk guncelleme tek başına secim sebebi zaten.
Esime a54 alacaktim, gumus rengi cok begendigi icin israrla a34 istedi, cidden dusuk seri diye istemsiz aldim ama telefon gelip inceleyince yanildigimi anladim. Cok akici ayrica android 13 ile kutudan cikti. Xiaomi note 12 pro android 11 ile kutudan cikiyormus dusunun. Ozetle Samsung hem tasarım hem yazilim kisminda daha iyi bir tercih olur.

ZEYREK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Orhan
Ben Xiaomi kullanicisi olarak samsung almanızı öneririm. Arayüz olarak cok daha basarili ayrica en onemli kriter bence guncelleme. 4 buyuk guncelleme tek başına secim sebebi zaten.
Esime a54 alacaktim, gumus rengi cok begendigi icin israrla a34 istedi, cidden dusuk seri diye istemsiz aldim ama telefon gelip inceleyince yanildigimi anladim. Cok akici ayrica android 13 ile kutudan cikti. Xiaomi note 12 pro android 11 ile kutudan cikiyormus dusunun. Ozetle Samsung hem tasarım hem yazilim kisminda daha iyi bir tercih olur.
A34’de 5G var mı?

TİTAN.

80+ Platinum
Xiomi yazılım açısından cidden zayıf

Top Bottom