firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Evet.500GB olan WD Blue'da mı sorun yaşamıştın ?
Evet.500GB olan WD Blue'da mı sorun yaşamıştın ?
Yaş 16 bu sene girdik şükür uyun görülürse neden olmasınArkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.
Alakasız arkadaşlar konuyu kirletmesin
O modelde sorun yaşayan başkalarını da gördüm. Ama 1TB versiyonunda sorun yaşayan görmedim. Bu arada güzel bir WD HDD atıyorum şuraya.Evet.
Bir sıfırı fazla bunun.O modelde sorun yaşayan başkalarını da gördüm. Ama 1TB versiyonunda sorun yaşayan görmedim. Bu arada güzel bir WD HDD atıyorum şuraya.
WD Gold Enterprise WD102KRYZ 3.5" 10 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Ona 2. el geldi, o yüzden sorun yaşadı. WD ile alakası yok.O modelde sorun yaşayan başkalarını da gördüm. Ama 1TB versiyonunda sorun yaşayan görmedim. Bu arada güzel bir WD HDD atıyorum şuraya.
WD Gold Enterprise WD102KRYZ 3.5" 10 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
La bir de inanıyor.Ona 2. el geldi, o yüzden sorun yaşadı. WD ile alakası yok.
10TB ama cidden yüksek bir depolama. Neyse konu çok alakasız yerlere gitmeye başladı.Bir sıfırı fazla bunun.
O paraya PC toplarımO modelde sorun yaşayan başkalarını da gördüm. Ama 1TB versiyonunda sorun yaşayan görmedim. Bu arada güzel bir WD HDD atıyorum şuraya.
Nasıl yani?Ona 2. el geldi, o yüzden sorun yaşadı. WD ile alakası yok.