Bu fiyata monitör dahil en iyi seçenek 4 bin civarında bir 1080p monitör denk getirmek yada çok yüksek HZ beklentin yoksa 2-3 bine de bulabilirsin. Ek olarak neredeyse tüm teknoloji kanalları RTX4060'lı sistem topluyor en son zamanlarda ortalama 16-17 bin civarına toplamışlardı, yine öyle bir video bekleyip o sistemlerden alabilirsin.
şu an tamamen onu kovalıyorum bir yandan da. Yine de varsa gözünüze çarpan önerinizi almak isterim.Bu fiyata monitör dahil en iyi seçenek 4 bin civarında bir 1080p monitör denk getirmek yada çok yüksek HZ beklentin yoksa 2-3 bine de bulabilirsin. Ek olarak neredeyse tüm teknoloji kanalları RTX4060'lı sistem topluyor en son zamanlarda ortalama 16-17 bin civarına toplamışlardı, yine öyle bir video bekleyip o sistemlerden alabilirsin.
sistem çok tatlıymış bu arada, stok olsa düşünebilirdim direkt.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Dün vardı bugün stoklar bitmişşu an tamamen onu kovalıyorum bir yandan da. Yine de varsa gözünüze çarpan önerinizi almak isterim.
sistem çok tatlıymış bu arada, stok olsa düşünebilirdim direkt.
https://pckolik.com/urun/burak-solt-orion-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060ti/ hocam bu nasıldır peki?Dün vardı bugün stoklar bitmiş
Bu sistem bu islemciyle bu fiyatı asla haketmiyor.Bu sistemi alabilirsin.Sinerji Mercury Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Mercury Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr