Neler Yeni

Yardım 20 Haziran Kontak Kapat

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Merhabalar Donanım Arşiv'in değerli okurları, biliyorsunuz ki kıymetli ve güzel ülkemizin bu zamanlarda hem ekonomik hem de sosyal olarak psikolojisi baya bozulmuş durumda pandemi, siyaset, politika, ülke de oluşan müstehcen olayları ve bununla birlikte dolar, bizi en çok etkileyen ise yakıt şu anda her şey yakıt bir yere gidiceğiz araban olsun yakıt, toplu taşıma olsun yakıt, en ince olarak söylemek gerekirse mahallelerimize kadar gelen pazarlar ki hepsi yakıt ile taşınıyor, bu anlamı olur mu bilmem en azından ufakta olsa bir ses çıkarmak belki göz önüne gelebilir ben bana düşeni yapıyorum. 20 Haziran'da Tam Gün Kontak Kapatmayı düşünüyorlar, yapılması gereken bir hamle ama çok zor Allah yardımcımız olsun. İyi forumlar.
bir günde olacak bir şey değil!

ve Türk milleti kontak kapatır;
ama benzin kuyruğunda!

FUwZcYzXEAEzZRd.jpeg.jpg

Son düzenleme:

Tre-x

80+ Silver
Merhabalar Donanım Arşiv'in değerli okurları, biliyorsunuz ki kıymetli ve güzel ülkemizin bu zamanlarda hem ekonomik ve sosyal olarak psikolojisi baya bozulmuş durumda pandemi, siyaset, politika, ülke de oluşan müstehcen olayları ve bununla birlikte dolar, bizi en çok etkileyen ise yakıt şu anda her şey yakıt bir yere gidiceğiz araban olsun yakıt toplu taşıma olsun yakıt en ince olarak söylemek gerekirse mahallelerimize kadar gelen pazarlar ki hepsi yakıt ile taşınıyor, bu anlamı olur mu bilmem en azından ufakta olsa bir ses çıkarmak belki göz önüne gelebilir ben bana düşeni yapıyorum. 20 Haziran'da Tam Gün Kontak Kapatmayı düşünüyorlar, yapılması gereken bir hamle ama çok zor Allah yardımcımız olsun. İyi forumlar.
bunu başka kimler yapacak yani herhangi bir sosyal medya platformunda böyle bir şey paylaşıldı mı

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Merhabalar Donanım Arşiv'in değerli okurları, biliyorsunuz ki kıymetli ve güzel ülkemizin bu zamanlarda hem ekonomik ve sosyal olarak psikolojisi baya bozulmuş durumda pandemi, siyaset, politika, ülke de oluşan müstehcen olayları ve bununla birlikte dolar, bizi en çok etkileyen ise yakıt şu anda her şey yakıt bir yere gidiceğiz araban olsun yakıt toplu taşıma olsun yakıt en ince olarak söylemek gerekirse mahallelerimize kadar gelen pazarlar ki hepsi yakıt ile taşınıyor, bu anlamı olur mu bilmem en azından ufakta olsa bir ses çıkarmak belki göz önüne gelebilir ben bana düşeni yapıyorum. 20 Haziran'da Tam Gün Kontak Kapatmayı düşünüyorlar, yapılması gereken bir hamle ama çok zor Allah yardımcımız olsun. İyi forumlar.
bence bi an once bu adamı başımızından atmak için bi isyan başlatmalıyız bu adam uslanmaz halkıyla dalga geçiyor benim sinirime gitmeye başladı artık.cem uzan muharrem ince umıt ozdag ittifak kurcakmış inş kazanırlar.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
bence bi an once bu adamı başımızından atmak için bi isyan başlatmalıyız bu adam uslanmaz halkıyla dalga geçiyor benim sinirime gitmeye başladı artık.cem uzan muharrem ince umıt ozdag ittifak kurcakmış inş kazanırlar.
Şuankiler hakkında bende öyle düşünüyorum ama o kişilerle "bu adam'ın" verdiği güven aynı.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Ömer
Aslında sorun akaryakıt fiyatlarında değil çünkü şu an sübvanse ediliyor zaten. Sorun ekonomi ve dövizde. Döviz düşer ve ekonomi düzelirse akaryakıt fiyatları düşer diğer türlü devlet senden benden aldığı vergiyle sübvanse eder.

Ayrıca ekleme yapmak istiyorum. Forumun yaş ortalaması çok düşük burada kontak kapatma eylemi yapabilecek kişi sayısı da haliyle az. Twitter gibi yerlerde organize olmak gerek.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bizde bu birlik sağlanmaz, imkanı yok. Sağlansa bile 30TL civarlarından bir anda ideal fiyatlara düşmesi imkansız. Bunu yapmaya çalışanları da içeri alırlar zaten :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında sorun akaryakıt fiyatlarında değil çünkü şu an sübvanse ediliyor zaten. Sorun ekonomi ve dövizde. Döviz düşer ve ekonomi düzelirse akaryakıt fiyatları düşer diğer türlü devlet senden benden aldığı vergiyle sübvanse eder.
biz dolarla müdahale edemeyeceğimiz için bir akaryakıt kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde bu birlik sağlanmaz, imkanı yok. Sağlansa bile 30TL civarlarından bir anda ideal fiyatlara düşmesi imkansız. Bunu yapmaya çalışanları da içeri alırlar zaten :).
doğru söze ne hacet

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Şuankiler hakkında bende öyle düşünüyorum ama o kişilerle "bu adam'ın" verdiği güven aynı.
Hep bu kafada olanlar yüzünden kaybediyoruz zaten. Bu zihniyet "Şu anki iktidar kotu ama diğerleri de kotu" diyip her seferinde ayni partiye oy verip bitirdi bu ülkeyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan

Ayrıca ekleme yapmak istiyorum. Forumun yaş ortalaması çok düşük burada kontak kapatma eylemi yapabilecek kişi sayısı da haliyle az. Twitter gibi yerlerde organize olmak gerek
katılıyorum hocam

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhabalar Donanım Arşiv'in değerli okurları, biliyorsunuz ki kıymetli ve güzel ülkemizin bu zamanlarda hem ekonomik hem de sosyal olarak psikolojisi baya bozulmuş durumda pandemi, siyaset, politika, ülke de oluşan müstehcen olayları ve bununla birlikte dolar, bizi en çok etkileyen ise yakıt şu anda her şey yakıt bir yere gidiceğiz araban olsun yakıt, toplu taşıma olsun yakıt, en ince olarak söylemek gerekirse mahallelerimize kadar gelen pazarlar ki hepsi yakıt ile taşınıyor, bu anlamı olur mu bilmem en azından ufakta olsa bir ses çıkarmak belki göz önüne gelebilir ben bana düşeni yapıyorum. 20 Haziran'da Tam Gün Kontak Kapatmayı düşünüyorlar, yapılması gereken bir hamle ama çok zor Allah yardımcımız olsun. İyi forumlar.
bir günde olacak bir şey değil!

ve Türk milleti kontak kapatır;
ama benzin kuyruğunda!

Alıntıyı görüntüle
Yapmamız gereken

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Hep bu kafada olanlar yüzünden kaybediyoruz zaten. Bu zihniyet "Şu anki iktidar kotu ama diğerleri de kotu" diyip her seferinde ayni partiye oy verip bitirdi bu ülkeyi.
Kötü demedim güven vermiyor dedim çünkü o kişilerin gençleri kendilerine çekmek için "gençlerin halinden anlıyoruz, onlara yardım edicez" gibi yalandan ve samimiyetsiz hareketlerini izlemek komik geliyor bana. Ben ne şuankileri nede o kişileri savunuyorum fikrim olmadığı halde oy kullanacak kadar da sorumsuz değilim. Bu konuları tarafsız ve uzaktan izlemeyi tercih ederim bana göre hepsi birbirinin aynısı çünkü. Dediğine gelicek olursak kimse öyle diyip oy kullanmıyor o kişiler kendilerine tek bir kişiyi seçer ve kendisine ister yararı ister zararı olsun o kişiyi tutar " diğerleri" yoktur onların gözünde tek bir kişi vardır "diğerleri'nin" daha iyi olduğunu bilselerde seçtikleri kişiyi tutarlar değiştiremezsin onları. Ülkedeki birçok kişi gibi onlarda insancıdır insan tutarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim
Top Bottom