Neler Yeni

20 Tl KİTAP ÖNERİSİ !

Ratorest

80+ Silver
Merhaba 20tl kitap önerisi istiyorum. Kitap okumaya yeni başladım o yüzden daha ne sevdiğime karar veremedim. Siz önerin ben aralarından seçerim şimdiden teşekkür ederim ve 8. sınıfım ona göre önerilerde bulunursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
baki
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, bisiklet İmamlık
mo `nun gizemi alabilirsin ben seviyorum.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Merhaba 20tl kitap önerisi istiyorum. Kitap okumaya yeni başladım o yüzden daha ne sevdiğime karar veremedim. Siz önerin ben aralarından seçerim şimdiden teşekkür ederim ve 8. sınıfım ona göre önerilerde bulunursunuz
Manga okuyabilirsin yada 1984 kitabını alabilirsin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
açıkca pek kitap yazarları felan bilmem de ben assassin's creed'in kitabını okuyorum sarıyo 4 veya 5 kitabı olması lazım hepsi 450-500 sayfa falan

Ariseks

80+ Gold

-dost kazanma ve insanları etkileme sanatı
-düşün ve zengin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıkca pek kitap yazarları felan bilmem de ben assassin's creed'in kitabını okuyorum sarıyo 4 veya 5 kitabı olması lazım hepsi 450-500 sayfa falan
ilk3 veya 4 ünü bitirmiştim galiba beni sarmıştı

VorleN

80+ Silver
Ben kitap okuma alışkanlığıma Harry Potter ile başlamıştım hoşuma da gitmişti tüm seti 200 TL'ye falan bulabilirsin tahminimce.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayvan Çiftliği'ne bakabilirsin.Assassin's Creed oynadıysan Alamut Kalesi 'ne bakabilirsin.İnce Memed okuyabilirsin.

Top Bottom