Manga okuyabilirsin yada 1984 kitabını alabilirsinMerhaba 20tl kitap önerisi istiyorum. Kitap okumaya yeni başladım o yüzden daha ne sevdiğime karar veremedim. Siz önerin ben aralarından seçerim şimdiden teşekkür ederim ve 8. sınıfım ona göre önerilerde bulunursunuz
ilk3 veya 4 ünü bitirmiştim galiba beni sarmıştıaçıkca pek kitap yazarları felan bilmem de ben assassin's creed'in kitabını okuyorum sarıyo 4 veya 5 kitabı olması lazım hepsi 450-500 sayfa falan
Ben kitap okuma alışkanlığıma Harry Potter ile başlamıştım hoşuma da gitmişti tüm seti 200 TL'ye falan bulabilirsin tahminimce.Merhaba 20tl kitap önerisi istiyorum. Kitap okumaya yeni başladım o yüzden daha ne sevdiğime karar veremedim. Siz önerin ben aralarından seçerim şimdiden teşekkür ederim ve 8. sınıfım ona göre önerilerde bulunursunuz
Hayvan Çiftliği'ne bakabilirsin.Assassin's Creed oynadıysan Alamut Kalesi 'ne bakabilirsin.İnce Memed okuyabilirsin.Merhaba 20tl kitap önerisi istiyorum. Kitap okumaya yeni başladım o yüzden daha ne sevdiğime karar veremedim. Siz önerin ben aralarından seçerim şimdiden teşekkür ederim ve 8. sınıfım ona göre önerilerde bulunursunuz