Neler Yeni

Yardım 200.000 -- 250.000 TL arası Sedan önerisi?

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Fiat ve Renault dışında önereceğiniz Sedan tipi Kilometre olarak Max. 100.000
Önerilerinize açığım Teşekkür ederim şimdiden.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

EmreTRk

80+ Bronze

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Fiat ve Renault dışında önereceğiniz Sedan tipi Kilometre olarak Max. 100.000
Önerilerinize açığım Teşekkür ederim şimdiden.

Örnek ilanları attım bunların dışında 0 km Toyota Corolla veya Renault Megane da tercih edebilirsiniz tercih ve zevkinize kalmış. Benim tercihim 0km Renault megane veya Toyota corolla olurdu.

EmreTRk

80+ Bronze

İlanı dikkate almayın örnek için atıyorum. Daha uyguna da bulunabilir belki detaylı incelemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak mümkün ise benzinli tercih edin. Dizel pişmanlıktır.

johndoe

80+
Insignia alacaksanız o paraya daha dolu paket bi tane alınabilir, 4 çeker / deri koltuk gibi. Bunun gibi:

Dizelin bir pişmanlıgı yoktur, yukarıdaki araç mesela gayet randımanlı gider, benzinden az yakar ve biraz daha aza depoyu doldurur. Ülkemiz gibi yerlerde dizel daha mantıklıdır hatta çogu zaman. Ondan zaten gördügünüz çogu A6 Quattro, üst sınıf SUV, vs. dizeldir.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
1.8 hybrid Toyota Corolla

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Seat arona bakabilirsiniz. Sedan sayılmaz ama 266 liraya fr yani en full paketini sıfır alabilirsiniz.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Insignia alacaksanız o paraya daha dolu paket bi tane alınabilir, 4 çeker / deri koltuk gibi. Bunun gibi:

Dizelin bir pişmanlıgı yoktur, yukarıdaki araç mesela gayet randımanlı gider, benzinden az yakar ve biraz daha aza depoyu doldurur. Ülkemiz gibi yerlerde dizel daha mantıklıdır hatta çogu zaman. Ondan zaten gördügünüz çogu A6 Quattro, üst sınıf SUV, vs. dizeldir.
Genel olarak dizel audiler falan tr gibi fakir ülkelere geliyor

iyi olduğundan değil

johndoe

80+
Genel olarak dizel audiler falan tr gibi fakir ülkelere geliyor

iyi olduğundan değil

Ne yani dizel olunca fakir arabası mı oluyor? 8-serisi gibi trilyonluk araçlar? Bir kere uzun bir zaman Amerika'da dizel'e iyi bakılmamıştır otomobiller için, bir sürü bol yüksek oktan benzin pompası varken dizel, ancak köşede kimsenin ilgilenmedigi pompa olarak kalmıştır ve bunun nedeni Amerikan'larılara hep petrollü araba vermeleri ve dizeli pahalı tutmalarıdır. Avrupa deseniz dizele VERGİ KOYAR ÖZEL. Gidin Finlandiya'ya bakın, adamlar 2000 model dizel arabanın vergisi belki benzinin 3-5 katı. Bu yüzden ülkemiz gibi yerlerde tercih edilir dizel. Dünya'nın neresine giderseniz gidin, A6 gibi sıfır bir araç fakir aracı kategosisinde degildir.

Dizelin fakir veya kötü oldugu, ve Corolla gibi beklentilerinizin yüksek olmadan bir araçtan satın alacagınız, premium kesinlikle olmayan bir araca premium fiyatı ödemek ancak ülkemiz gibi geri bir ülkede görülür.

İçler acısı.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şuan abd , avrupada falan sanki iyi bakılıyor dizele. Dizel dünyaya daha zararlı diye tabi iyi bakmazlar a6 örneğin saçma çünkü orda benzin zaten ucuz adam güçlü motor istiyor niye dizel alsın? Fakir ülke diyorum benzin pahalı olan yerleri diyorum fakir arabası demiyorum konuyu yanlış anlayıp istediğin yerlere çekiyorsun , Londra’da bazı yerlere dizel araç ile giriş paralı mesela

Dizel alırsan ne yaparsan yap benzinle aynı performansı alamayacaksın, takır tukur çalışacak, emisyonu yüzünden ya çok kısıtlanmış arıza meyilli olacak ya da fosur fosur kirli olacak, üstüne dizel sesi dinleyeceksiniz dizel lüks diye bir şey olmaz. dizel ya ekonomi ya da büyük araçta olur lüks arabalara takılan o manyak dizeller de tamamen fantezidir, tadı başkadır diyorsanız, bir şekilde dizel merakınız varsa alınır. onun harici, ortalama olarak benzinli almak yerine ekstra para bayıp 1-2 milyonluk arabada 100km de 10 tl daha az yakıyor diye dizel alıyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,227
Üyeler
163,449
Son üye
TheGodFather
Top Bottom