Neler Yeni

200-250 tl civarı hızlı çevirince donmayan fps mousepad önerisi

yag0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ibrahim bal
Bütçe
250
Mousepadim yoktu idare etmek için Rampage X jammer aldım fakat bunda farem çok takılıyordu bundan dolayı fareyi çeviremiyordum masamda oynamayı denedim bunda farem dönüyordu ama hızlı çevirince takılıyordu sorunun fareyi kullandığım yer olduğunu düşündüm o yüzden mouse pad almaya karar verdim (faremin skatezleride yavaş yavaş çiziliyordu)200-250 TL civarı hızlı çevirince(flick vb.) Farem takılmayacak mouse pad lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Aloncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Eymen Yılmaz
Mousepadim yoktu idare etmek için Rampage X jammer aldım fakat bunda farem çok takılıyordu bundan dolayı fareyi çeviremiyordum masamda oynamayı denedim bunda farem dönüyordu ama hızlı çevirince takılıyordu sorunun fareyi kullandığım yer olduğunu düşündüm o yüzden mouse pad almaya karar verdim (faremin skatezleride yavaş yavaş çiziliyordu)200-250 TL civarı hızlı çevirince(flick vb.) Farem takılmayacak mouse pad lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Fare takılmasının sebebi mousepad değil mouse. mouse değiştirmen gerekli

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,879
İsim
ege erdem demirelli
porge veya KlasseGear markali urunlere bak
www.trendyol.com/magaza/porge-teknoloji-m-167421?sst=0
www.trendyol.com/magaza/klassegear-m-378119?sst=0
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben porge 30x70 bir mousepad aldim cok guzel masadan kaymiyor mouse ustunde cok iyi kayiyor

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
rampage specter
1693407272806.png
nasi ya
mp önerisine gelirsek porge veya xrades bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Dahası  
Reaksiyon skoru
901