imza güzel200-300 TL Makro Mouse Önerisi
birazdan eklicem ilk yanıtlamayı sevdiğimden link yeri hazırlarım kaç tuş lu olacakteşekkürler dostum.
link gözükmüyor bende mi bir sorun var acaba
Rampage smx r44 makrosu felan var yazilimiyla yapiliyo200-300 TL Makro Mouse Önerisi
x7 ile tüm mauslara makro yapılabiliyor mausun kendi markasının driveriylemi yapmak istersiniz yoksa bu programlamıcansın teşekkür ederim bekliyorum
200-300 TL Makro Mouse Önerisi
Kendi markasıyla yapılması tercihim olur dostumx7 ile tüm mauslara makro yapılabiliyor mausun kendi markasının driveriylemi yapmak istersiniz yoksa bu programlamı
x7 ile tüm mauslara makro yapılabiliyor mausun kendi markasının driveriylemi yapmak istersiniz yoksa bu programlamı
sanırım rgb yi seviyorsunuz buna bakabilirsinizKendi markasıyla yapılması tercihim olur dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage SMX-R28 Cool Rgb Işıklı Macro 7200 DPİ 1000 Hz Gaming Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SMX-R28 Cool Rgb Işıklı Macro 7200 DPİ 1000 Hz Gaming Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu modem biraz iyi gibi geldi gözüme sizce nasıldır
Şekilli şukullu hoş bir şeymişsanırım rgb yi seviyorsunuz buna bakabilirsiniz
fps oyuncusu değilseniz mausların pek farkı yok yakında bn de maus almayı düşünüyorum buna bakıyodumŞekilli şukullu hoş bir şeymiş
7200 dpi yeterli olur heralde bana fps oyunu oynamayacağım bir alakası var mı bilmiyorum ama mmorpg oyunları oynayacağım o yüzden makrosu en önemli kısmı
Tamamdır dostum bu mouse hoşuma gitti gün içerisinde siparişini geçeceğim teşekkür ederim <3fps oyuncusu değilseniz mausların pek farkı yok yakında bn de mouse almayı düşünüyorum buna bakıyodum